Flutur și modelul ardelenesc

După ce s-a reales președinte al Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur a participat la ședința de alegeri de la PNL Bacău, acolo unde era prezent și Ludovic Orban, contracandidatul preferatului lui Gheorghe Flutur, Florin Cîțu.

Domnul Flutur a bătut șaua ca să priceapă domnul Orban, spunînd: ”Cu ce ne alegem după acest festival al democrației din PNL? Și îi adresez această întrebare lui Ludovic Orban și celorlalți lideri de la centru. Pentru că problema Moldovei este cîntată și bocită la microfoane o dată la patru ani, despre sărăcie, și în rest citim”.

Mesajul lui Gheorghe Flutur tradus este următorul: Cu ce ne-am ales noi, moldovenii, cu Ludovic Orban președinte? Cu nimic.

Și tot domnul Flutur a declarat: „Trebuie să avem curaj să ne unim să fim o voce, ca ardelenii, și să cerem Bucureștiului mai mult. Pentru că nu sînt suficiente două miliarde de euro pentru autostrăzi în Moldova, domnilor de la București”.

Cum ar veni uniți, ca ardelenii, pe partea economică. Dar, uniți și pe partea politică și să-l voteze cu toții pe Florin Cîțu, tot ca ardelenii.

Grupul de la Sluj