După Ryanair și Blue Air urmează PNLAIR

În ultima vreme, vin numai vești bune dinspre aeroportul sucevean. Veștile nu ajung direct la suceveni, ci se opresc mai întîi în biroul lui Gheorghe Flutur. După ce domnul Flutur le mîngîie pe cap și le dă o gură de apă, le trimite mai departe pe la casele oamenilor, via PNL.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur: În curînd compania Ryanair își va extinde portofoliul de zboruri directe operate de pe Aeroportul Internațional <Ștefan cel Mare> Suceava cu încă două destinații. Compania aeriană va opera zboruri de la Suceava către Roma Campino și Milano Bergamo. Decizia marilor companii de a deschide noi zboruri reprezintă un semnal puternic privind pregătirea pentru revenirea la normalitate. În tot acest timp și noi, acum pe vremuri grele, ne pregătim pentru vremuri bune. Urmează să intensificăm ofensiva de promovare a județului Suceava și a brandului Bucovina pentru dezvoltarea turismului, atragerea de investitori și stabilirea de noi conexiuni în ceea ce privește mediul de afaceri. Suceava este un județ sigur atît pentru turiști cît și pentru investitori, iar Bucovina o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare, de la zi la zi. În ultima perioadă noi companii au anunțat zboruri directe de pe Aeroportul Internațional <Ștefan cel Mare> Suceava, incluzînd și multe destinații noi”.

Uraaaaa! Flu-tur, Flu-tur! Oamenii au început să arunce cu băștile în aer, în timp ce negaționiștii își aruncă măștile.

Așa cum spuneam, comunicarea aceasta a fost făcută de PNL. De aceea, liberalii nu ar mai trebui să-l prezinte pe Gheorghe Flutur ca președinte al Consiliului Județean, ci în calitatea sa de președinte PNL, că doar PNL-ul, și nu Consiliul Județean, ne aduce nouă lapte, carne, brînză, ouă și tot mai multe curse Ryanair și Blue Air. Urmează înființarea companiei aviatice PNLAIR.

AvIonel Brătianu