Cascadorii rîsului, dar și ai plînsului

Pagina de Facebook a PNL Suceava este de cascadorii rîsului. PNL Suceava, care s-a pronunțat ferm pentru susținerea candidaturii lui Florin Cîțu la șefia partidului. Postările cu zicerile lui Florin Cîțu alternează cu atacurile lui Ludovic Orban la adresa acestuia. După aceea urmează atacurile liberalilor din echipa Cîțu la adresa domnului Orban.

Cascadorii rîsului de la PNL Suceava au postat reclama la emisiunea de pe Realitatea Plus la care domnul Orban urma să participe și în care era de așteptat să nu-l menajeze deloc pe contracandidatul său. Și nu l-a menajat. Ca bonus, domnul Orban s-a luat și de împăunatul de la Cotroceni. Deasupra postării cu reclama pentru emisiune a fost pus un text în care Ludovic Orban era înfierat cu mînie liberală. Fragmente: ”Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a Premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor. Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani. (…) În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun pînă acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cît mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru. Semnează: Echipa de susținători ai lui Florin Cîțu”.

Numai că același text apăruse înainte pe pagina Ralucăi Turcan, care nu vorbea despre nici o echipă, deci era creația ei. Mari cascadori ai rîsului, dar și ai plînsului, cei de la PNL Suceava.

CascaDorul de Brătianu