Sărbători să fie, că preşedinte care să participe la acestea există

  • Într-un singur week-end, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost la Zilele Oraşului Broşteni, la Zilele Comunei Sadova, la Hramul Comunei Calafindeşti şi la Sărbătoarea Verzei din Oraşul Milişăuţi. Sărbători să fie, că preşedinte care să participe la acestea există.
  • Totodată, domnul Nechifor a inaugurat lucrările de asfaltare a drumului din localitatea Chiril, cele de plombare a drumului Frasin-Broşteni şi lucrările de reabilitare ale unei şcoli din Bălcăuţi. Inaugurări să fie, că preşedinte care să participe la acestea există.
  • Cătălin Nechifor a spus că a remarcat „o bună stare de spirit a cetăţenilor acestor localităţi cu profil preponderent rural pentru care anul agricol bun, dar şi acordarea la timp a subvenţiilor pentru agricultură constituie un motiv de bucurie în prag de toamnă”. Mai degrabă credem că era vorba despre o bună stare de spirt, datorată rachiurilor date peste cap de cetăţeni la zi de sărbătoare.
  • Organizaţia de Tineret a PSD Suceava a scăpat de Lucian Galeş, care nu s-a implicat prea mult în viaţa partidului. În locul său a fost ales Alexandru Solcan. Tinerii pesedişti au trecut de la agonie la extaz. Extaz este porecla domnului Solcan. Pe bune.
  • Pentru că nici unul dintre absolvenţii Colegiului Tehnic Marginea nu a luat Bacalaureatul în acest an, Inspectoratul Şcolar i-a demis pe cei doi directori ai unităţii de învăţămînt. Decizia ni se pare tehnoLogică.
  • Primarul PSD al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, le cere cetăţenilor ca atunci cînd constată o faptă antisocială să sune la Poliţia Locală, la numărul de telefon 0757.026.440. Imediat, doi poliţişti prost plătiţi şi prost echipaţi se vor deplasa la faţa locului, unde vor fi bătuţi măr. Pentru a-i salva pe poliţiştii locali, cetăţenii vor trebui să sune neapărat la 112.
  • „Educaţia nu a fost niciodată importantă pentru guvernanţii de astăzi, şi aici vorbim de USL, şi nici pentru cei care au fost la putere, respectiv PDL”. Lucrul acesta l-a declarat preşedintele interimar al PMP Suceava, Corneliu Popovici, fost membru marcant al PSD, dar şi al PDL.
  • Corneliu Popovici a ţinut să le reamintească simpatizanţilor PMP că sediul partidului este pe Mărăşeşti, vizavi de Catedrală. Locul a fost ales în speranţa că oamenii sînt cu frică de Dumnezeu şi nu vor îndrăzni să scrie măscări pe geamurile partidului.