Miroase a candidatura cu numărul 6

Primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, face acum ce face încă din primul an al primului său mandat, care s-a înregistrat în sezonul 2004-2005. Primarul și-a prezentat bilanțul activității după primul an din cel de-al cincilea mandat. Poate anul acesta a fost livrat cel mai stufos bilanț. În raportul de activitate este vorba despre reabilitări, zone de agrement, poduri, centre de informare, grădinițe, școli și autobuze. Mai apar pe listă străzi, parcări de reședință, piețe, sere, rețele de gaz metan, parcuri, săli polivalente și stadioane. Ion Lungu vorbește despre proiecte încheiate, aflate în derulare sau la început de drum. Primarul dă asigurări că treaba este bună și că va fi și mai bună: „Sîntem în grafic cu promisiunile din campania electorală din anul 2020. A trecut doar un an, iar pînă la finalul mandatului vom onora toate promisiunile din platforma program cu care am cîștigat noul mandat în data de 27.09.2020”.

Mesajul pe scurt al primarului este ”ne ținem de cuvînt!”. Ion Lungu continuă să bată drumul la București, unde merge pe la diferite ministere și imediat trimite comunicate de presă, pentru ca sucevenii să afle că el nu doarme. În plus, în fiecare zi de miercuri, cu mici excepții, domnul Lungu organizează conferințe de presă.

Dincolo de faptul că Ion Lungu procedează și în cel de-al cincilea mandat așa cum face încă din primul, agitația continuă a acestuia poate însemna că nu vrea să se lase. Toată agitația lasă senzația că Ion Lungu se gîndește să candideze pentru cel de-al șaselea mandat. Mai e mult pînă de parte. Mai sînt trei ani pînă la alegerile locale și se pot întîmpla multe. Însă, la acest moment, pare-se că domnul Lungu are de gînd să mai încerce o dată, cu toate că anul trecut spunea că este ultima oară cînd candidează pentru funcția de primar. Pare-se că Ion Lungu va mai încerca o dată și că și-a găsit, deja, sloganul de campanie: ”Ne ținem de cuvînt!”.

StadIon Lungu