Domnilor redactori,

Subsemnatul Vasile Rîmbu, de meserie șef, (cînd nu la vamă, la finanțe, cînd nu la spital, la partid, nu contează, că virgulă cînd omu` e competent, atunci e, de fapt și atunci, și acum, și în vecii vecilor, așa să ne ajute Dumnezeu!, pe mine să trăiesc cît să tooot candidez, iar vouă să vă dea zile să mă votați, ca la 60 și ceva de ani cît am acum, cum spuneau șefii de prin armeți, viitorul îmi atîrnă în față) am luat act cu vădită surprindere de articolul din pagina 1 a numărului ultim al Jupânului, intitulat „Sirena lui Vasile Raită”, în care mă comparați cu dl. Vasile Roaită, marele erou al clasei muncitoare (mă rog, și al clasei trădătorilor, da` asta-i altă poveste) în care mă regăsesc, din moment ce conduc organizația PSD, partid care este demnul urmaș al partidului d-lui Vasile Roaită.

Trecînd la fondul articolului, îmi este clar de ce n-ați aflat mai nimic din viața tumultuoasă a organizației municipale a PSD: păi de unde să fi aflat, dacă le-am confiscat telefoanele ălora pe care-i bănuiam de trădători? Iar faptul că n-aveți știri de la trădătorii din PSD este dovada vie că am procedat corect lăsîndu-i fără telefoanele de la care vă transmiteau tot soiul de prostii.

În altă ordine de idei, să știți că discreția de care voi și alții ca voi mă acuză e o mare calitate, fiindcă virgulă cu maximă discreție m-am strecurat în delegația din China din 1997 în locul lui Doru Popovici ăla al vostru, tot discret am intrat pe post de medic în 2016 la specializare la Acibadem din Istanbul, ca să nu mai vorbesc de discreția cu care am închis spitalul în pandemie ca să nu-l deranjeze nimeni pe singurul pacient de acolo. Asta arată grija mea față de Om. Iar Omul se știe cine-i. Hai, pregătiți-vă de închidere, că virgulă cînd oi fi eu primar, tot discret vă închid ziaru`.

Fost turist și viitor primar Rîmbu Vasile, gîndind că Jupânu` nu prea mai are zile