Fapte, nu vorbe

  • Liberalul rădăuţean Petru Carcalete este nemulţumit de disputa publică dintre preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, şi contracandidatul său la alegerile din 5 octombrie, primarul Humorului Marius Ursaciuc, şi a cerut ca „rufele să nu fie spălate în public”. Fapte, nu vorbe, domnule Carcalete! Puneţi mîna pe măngălău, luaţi săpunul de rufe şi daţi-i drumul la treabă!
  • Deputatul PNL de Rădăuţi, Constantin Galan, este nemulţumit că partidul nu are oameni la conducerea instituţiilor publice şi a declarat: „Cînd ceilalţi au venit la guvernare, în 24 de ore şi-au pus oamenii în funcţii”. Noi am crezut că domnul Galan este nemulţumit că liberalii nu au luat în 24 de ore măsuri care să vină în sprijinul celor care i-au votat.  
  • Cel vizat de spusele lui Constantin Galan, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, în replică: „Se vede de la distanţă că sînt mai frumos decît el, iar despre inteligenţă nici nu poate exista grad de comparaţie”. Iată încă o dovadă că PNL nu face nimic pentru oameni. Lăudătorii domnului Băişanu ori au murit, ori au plecat la muncă în străinătate, iar acesta este nevoit să se laude singur.
  • Alexandru Băişanu a promis că se va lăsa de fumat dacă va cîştiga un nou mandat de şef al liberalilor suceveni. Ba să nu se lase, fiindcă vrem să vedem dacă în continuare una spune, şi alta fumează.
  • Partidul Mişcarea Populară Suceava vrea să-şi facă filiale în toate localităţile judeţului. Mai bine şi-ar face rost de simpatizanţi, pentru că îndată vin alegerile europarlamentare şi-l prind fără voturi cît să treacă pragul electoral.
  • Primarul PDL al Rădăuţilor, Aurel Olărean, a fost ales la şefia Ligii Aleşilor Locali din PDL Suceava. La rezultatele modeste obţinute de domnul Olărean ca primar, organismul ar trebui să-şi schimbe numele în Liga Modeştilor Locali.
  • Primarul PDL de Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a ajuns preşedintele executiv al Ligii. Cum domnul Olărean este învăţat să fie înconjurat numai de buni executanţi ai ordinelor sale, domnul Boncheş va fi, de fapt, preşedinte executant.
  • La inaugurarea lucrărilor de modernizare a şcolii de la Breaza, preşedintele PSD al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus: „Sper ca de aici să se ridice oameni valoroşi, care să facă cinste nu doar comunităţii locale, ci întregului judeţ”. Domnul Nechifor s-a gîndit, desigur, la oameni care vor ajunge miliardari şi care, astfel, îşi vor permite să dea de băut la tot judeţul.