Știa de pe 17 că va fi ministru

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, nu se omoară el cu postările pe pagina sa de Facebook, acesta rezumîndu-se să preia și să dea mai departe ce scriu alții. Alții din PNL, aripa aia bună, nu aripa care s-a desprins și a plecat în lume cu Ludovic Orban.

În data de 17 noiembrie, domnul Cadariu a preluat un articol din presa locală în care se arăta că șeful său de partid, Gheorghe Flutur, s-a implicat în rezolvarea situației de la Rădăuți, care rămăsese fără căldură din cauză că ”Nord Gaz”-ul tăiase gazul, pentru a-și recupera o datorie de 7 milioane de lei. Și tot pe 17 noiembrie, senatorul liberal de Suceava le oferea un motiv de bucurie IMM-urilor: ”Sprijin pentru IMM-urile și companiile din HORECA. Guvernul #PNL acordă bani companiilor din domeniul HORECA pentru a se dezvolta și a fi independente energetic. Astfel, aproximativ 1.500 de IMM-uri și companii din acest sector economic vor primi fonduri pentru instalarea de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, stații de reîncărcare pentru mașini electrice și hibrid prin programul Elec-tricUP! Alte peste 300 de proiecte vor beneficia de finanțare în viitor. Fiecare beneficiar va primi suma de maxim 100.000 de euro pentru implementarea acestui proiect al ministerului Energiei”.

Bine, rămîne de văzut dacă acest anunț va deveni și realitate. Însă, trebuie de remarcat interesul pe care domnul Cadariu îl manifesta față de IMM-uri. Explicația acestui interes a venit cîteva zile mai tîrziu, atunci cînd numele domnului Cadariu a început să fie vehiculat pentru funcția de ministru al IMM-urilor și Turismului.

De unde rezultă că Gheorghe Flutur îi spusese lui Daniel Cadariu încă din 17 noiembrie sau chiar mai repede că va fi ministru la IMM-uri. Că dacă l-ar fi pus ministru la Cultură, pe pagina domnului Cadariu am fi găsit Simfonia a V-a de Beethoven, iar dacă l-ar fi numit la Sport acesta ar fi postat un clip cu dumnealui jucînd fotbal cu băieții din Gura Humorului.

Humor la Gura Umorului