Moarta devenită extremistă și gol la vinclul de jos!

Din nou sînt copleșit de cantitate. Iar calitatea, și ea colosală, vine de unde nici nu te aștepți… cum ar fi de la dl. sociolog (oare de ce naiba am crezut eu pîn’ acu’ că Sociologia produce numai deștepți!?) Mirel Palada, cîndva chiar purtător de cuvînt al Guvernului (Ponta, ca să fim exacți). Ei bine, dl. sociolog a dat la RTV, în emisiunea lui Ciutacu, pe 17 mai, la ora 01.22, una grea, pentru care la școala ajutătoare rămînea sigur corijent: „…la francezi, termocentralele și energia și tot ce fac ei E DE STAT!”. E, domnu’ Palada, că e multe… Dar se vede treaba că dl. sociolog nu se mulțumește cu o amărîtă de corijență, așa că imediat mai bagă una, fiindcă la școala ajutătoare există și repetenție: „Facem numai ce ne SPUNE DOAMNA URSULA ȘI DL. JOE BIDEN”! Ăăăă, așa da, domnu’ sociolog: SPUNE, ai dreacu, că e mulți și ei, e doi… pe lîngă chestia cu „doamna Ursula”, cum se spune la noi, la coafor (oare sociologii MERGE și ei la coaforu’ unde MERGE doamna Ursula, și doamna Mimi, și doamna Getuța?).

Dar și angajații RTV, nu doar invitații, au cîte un scurtcircuit neuronal, precum acela tot de pe 17 mai, ora 00.51, cînd știrea despre copilul neamț dat la reeducare în România și care a omorît-o pe femeia aia de 73 de ani era scrisă astfel: „Femeie ucisă pentru a face parte dintr-o organizație extremistă”!!! Omul normal (care fiind normal, evident că nu poate ajunge redactor la RTV) înțelege că biata femeie a fost ucisă tocmai pentru a se înrola într-o organizație! O organizație alcătuită din morți extremiști!? Bănuiți ce a vrut să spună neisprăvitul de redactor, da? Că ăla care a omorît-o, pentru A SE ÎNROLA EL într-o organizație din aia, trebuia să facă dovada că are aptitudini, altfel spus/scris: „Minorul a ucis o femeie pentru a dovedi că poate deveni extremist”.

Știți ce zice DEx-ul că e un vinclu? Citiți: „Piesă de lemn sau metalică formată din două laturi, în formă de L”. În sport, e îmbinarea aia a barei (transversale) cu unul din stîlpi, în partea de sus, la porțile de fotbal, handbal etc. Pentru împiedicatul în limba română de la Pro Arena, de pe 18 mai, la ora 14.59, există și: „Penalty executat perfect, LA VINCLUL DE JOS”! Adică la baza stîlpului din stînga portarului, unde, dacă luăm de bun DEx-ul, se îmbină fierul cu… iarba ori cu pămîntul! Îmbinare care cred că are forma literei T, de la „Tolomac”.