Social-dezbrăcata Steliana

Steliana Miron (T)Senatoarea Vasilica Steliana Miron, doamna care a postat pe reţelele de socializare fotografii în care apare în costum de baie, va părăsi partidul lui Dan Diaconescu. În ciuda opoziţiei PSD Suceava, aceasta va fi primită în partidul condus de Victor Ponta, devenind astfel social-democrată.  Ziarele colorate şi televiziunile de panaramă care se ocupă cu promovarea piţipoancelor de mall, de club şi de cămin cultural, le-au băgat în cap cititorilor şi privitorilor că preşedinta PP-DD Suceava, senatoarea din Colegiul Dorna Vasilica Steliana Miron, este o tipă sexy. Citind doar ziarele colorate şi uitîndu-se doar la televiziunile care difuzează emisiuni deocheate, doamna Miron, care a postat pe reţelele de socializare inclusiv fotografii în care apare în costum de baie, a început să creadă şi ea că este sexy. De aceea, se rujează din ce în ce mai puternic şi îşi dă ochii peste cap din ce în ce mai des în faţa camerelor foto şi a camerelor de luat vederi. Rădăuţeanca Vasilica Steliana Miron nu se crede doar sexy, ci şi nimerită să conducă Liga Profesionistă de Fotbal. Numai că şefii de cluburi pe care aceasta i-a contactat pentru a-i sprijini candidatura i-au scos repede din capul viu colorat această idee, care nu-i dădea pace în nopţile în care stătea şi încărca pe Facebook fotografii cu ea ţopăind în tribune la meciurile Stelei. Rădăuţeanca aleasă pe listele panaramei de partid care este PP-DD se crede şi mare politiciană şi, de aceea, şi-a oferit serviciile formaţiunilor politice aflate la putere. Era de aşteptat, mai ales că PP-DD se dezintegrează. Surse din mediul politic susţin că aceasta s-ar fi oferit şi PNL-ului, şi PSD-ului. 

 

Chiar dacă „Puterea” nu face parte din categoria ziarelor colorate, un redactor de la această publicaţie a abordat-o pe Vasilica Steliana Miron, dar nu pentru a o întreba ce rujuri se mai întind pe buze şi ce haine au mai apărut în bazarul din Lunca Sucevei, ci cum mai stă cu orientarea politică. Bucuroasă că este băgată în seamă, doamna Miron a spus: „(…) mi s-a propus să mă mut. Dar nu au fost doar din PNL. Au fost şi din PSD, şi din UNPR. Dar eu nu vreau să plec. Locul meu este aici. Reprezint PP-DD, sînt preşedintă la filiala PP-DD şi cred că viitorul meu este aici, în partidul acesta”. Chiar dacă i-ar fi crăpat obrazul de ruşine cînd a trîntit aceste minciuni, lucru acesta nu s-ar fi observat, deoarece obrazul doamnei senator este bine tencuit cu fard şi cu fond de ten. De fapt, Vasilica Steliana Miron vrea să o şteargă din PP-DD. Pentru că PSD Suceava a refuzat-o, doamna Miron şi-a încercat norocul la PNL Suceava. Acolo a găsit un preşedinte, pe deputatul Alexandru Băişanu, dispus să o primească în partid, mai ales că PNL-ul se află în competiţie cu PSD pentru întărirea rîndurilor, competiţie în care social-democraţii conduc detaşat. Ulterior, domnul Băişanu şi-a nuanţat declaraţiile, susţinînd că Bucureştiul va hotărî dacă o va primi sau nu pe pepededista Miron în partid. Însă, după refuzul PSD Suceava, Vasilica Steliana Miron nu a abandonat pista social-democrată. Sursele noastre spun că suportera Stelei a discutat despre intrarea ei în PSD chiar cu Victor Ponta, care este şi el un suporter înflăcărat al echipei care se face de rîs cu succes în Liga Campionilor. În acelaşi timp, domnul Ponta este un suporter al eliminării PNL de la guvernare. Cum PSD este interesat să aibă majoritate în Parlament şi fără PNL, e de aşteptat ca zilele acestea să fie anunţată trecerea Vasilicăi Steliana Miron în PSD, spre nemulţumirea pesediştilor suceveni, care nu o înghit deloc pe rujata de la Rădăuţi. Nu o înghit, dar nu vor avea încotro şi vor trebui să o suporte. Numai de nu i-ar trimite în bazar să-i cumpere rochii şi rujuri.   

Alexandru Băişanu-Vasilica MironSenatoarea PP-DD de Vatra Dornei, Steliana Vasilica Miron, şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, deputatul Alexandru Băişanu: „Sandule, nu spun că nu eşti bărbat bine. Bine îmbrăcat şi bine parfumat. Dar, ştii care-i cusurul tău? Nu eşti şef la PSD”.