Saltul de la tînăr activist la politician

Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că 37 de localități au depus proiecte pe gaz metan, valoarea acestora fiind de 1,1 miliarde de lei. La finalul întîlnirii, domnul Flutur a spus: ” Am luat fiecare localitate în parte la analiză, cam în două luni de zile vor fi toate documentațiile gata. Unii au și constructorii desemnați, alții au și operatorii. Pentru noi e foarte important să aducem gaz metan în localitățile din județul Suceava”. Noi însemnînd, probabil, Gheorghe, Flutur, președintele Consiliului Județean, liderul PNL Suceava și prim-vicepreședintele PNL la nivel național.

Printre localitățile în care urmează să ajungă gazul în următorii doi ani se numără și Arbore, care tocmai a îmbrăcat straie de sărbătoare cu ocazia zilelor comunei. La evenimentul organizat de primăria condusă de social-democratul Dan Tiperciuc a fost prezent și deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, care a ținut să-i trimită o săgeată lui Gheorghe Flutur: “Politicienilor le place să se laude cu realizările primarilor, însă eu am venit să vă spun că tot ce a realizat Dan Tiperciuc e în mare parte meritul lui. Dan are susținerea noastră (a parlamentarilor PSD – n.r.) și pentru proiectele care vor urma pentru comuna Arbore”. Deci, doar în mare parte este meritul domnului Tiperciuc, restul fiind trecut în contul parlamentarilor PSD, printre care se numără și domnul Șoldan.

Deci, domnul Flutur nu ar mai trebui să se laude cu ce fac primarii, pentru că trebuie să o facă domnul Șoldan și ai lui, mai ales atunci cînd primarul este de-al lor. De fapt, tînărul activist de partid a vrut să intre și el în rîndul politicienilor și de aceea s-a inclus singur.

Aurora Arboreală