Domnilor jurnaliști,

Subsemnatul Lucian Harșovschi, subprimar al municipiului Suceava, constat că v-ați dat singuri în fapt, iar ceea ce ați publicat în pagina I a ultimului număr al Jupânului este un fel de autodenunț cu privire la relația dintre dumneavoastră și liderul Ciumei Roșii locale, numitul Dan Ioan Cușnir, plagiatorul care-și zice Bobby, așa cum toată lumea îl știe pe dl. Stroe, deci e clar că dl. Cușnir, fiind un Bobby mai recent, s-a „inspirat” din numele d-lui Stroe, probabil pe bază de blues, că ambilor le place genul ăsta de muzică total nepotrivită cu tradițiile poporului român, de care face atîta caz dl. Cușnir.

Ei bine, dacă ar fi să luăm de bun ce spune acest Ciumat Roșu, rezultă că trebuia să lichidăm meseria de taxatoare fără să ne gîndim că și ele, doamnele taxatoare, sînt oameni. Ce, doar black lives matter? Nu și bus conductors (taxatoare, cu aproximație, că în engleză chiar nu există cuvîntul „taxatoare”!)? Așa că virgulă cînd dl. Bobby Cușnir ne atacă pe noi, partenerii partidului lui la guvernare, el de fapt atacă străvechea meserie de taxatoare. E ca tot pardon cînd ai ataca viezurele, sau barza, sau jderul din bundiță, sau oieritul, sau samahoanca, sau colindele, sau oul închistrit: toate-s tot tradiții, ca taxatoarele.

Aaaa, dl. Cușnir chiar crede că toți pasagerii sînt doctori în informatică și experți în e-ticketing? De ce nu se duce el prin stații să-i explice doamnei Baba Frosa cum stă treaba cu e-toate alea, poate-i face și cont pe tik-tok doamnei Baba Frosa! Comuna primitivă, sigur știe și Ciumatul Roșu Cușnir, ne-au lăsat-o ca tragică moștenire chiar pesedeii lui. Iar noi încercăm să ducem societatea asta locală măcar pînă spre feudalismul timpuriu!

Viceprimar Harșovschi Lucian, visînd feudalismul timpuriu peste vreun an