Zilele istorice, fără număr

Era 7 septembrie 2020, la Siret. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, adusese niște oameni cu dosare în brațe, despre care a spus că sînt de la CNAIR, și au semnat ei ceva acolo. Nu se știe exact cine erau oamenii, pentru că erau mascați, dat fiind faptul că era pandemie. Și nici nu se știe ce au semnat. Gheorghe Flutur a anunțat că a fost semnat contractul pentru autostrada A7, Siret – Suceava – Pașcani – București și adăugat: „Vorbim de parafarea contractului pentru 101 de kilometri de autostradă de la Siret și pînă la Pașcani. (…) Asta înseamnă dezvoltare economică, asta înseamnă întoarcerea tinerilor care să lucreze acasă, înseamnă turism, înseamnă punerea în valoare a acestei minunate zone, unde se află Putna, Ierusalimul Neamului Românesc”. Domnul Flutur nu s-a putut abține și a mai spus: ”Este o zi istorică pentru județul Suceava. Mi s-a îndeplinit un vis al vieții mele”.

Cum vi se pare autostrada? Vă place cum se circulă pe ea?

Pe 14 septembrie 2022, prorectorul USV Mihai Dimian și managerul Alexandru Calancea au semnat protocolul pentru ca Spitalul Județean Suceava să primească statutul de spital clinic. S-a întîmplat la o ”masă bogată” de la care nu au lipsit șefi de secție, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, și vicepreședintele CJ Vasile Tofan. În capul mesei a stat Gheorghe Flutur, care a declarat: „Este o zi istorică, astăzi, 14 septembrie, o zi însemnată. Și dacă dăm timpul înapoi, personal vreau să mulțumesc pentru că mi-am văzut visul împlinit”.

Cum vi se pare spitalul clinic? Vă place cum sînteți tratat la el? Vă place că trăiți numai zile istorice și că visele șefului Județului se împlinesc unul cîte unul?

Strada Speranței, nr. 10 vis