Videochatul, un job care oferă independența financiară devine realitate cu agenția Prime

Independența financiară, mai ales în zilele noastre, este dificil de obținut, mai ales în rândul tinerilor care își doresc acest lucru. Joburile oferite de angajatori sunt, de cele mai multe ori, plătite insuficient pentru a satisface dorințele de mutare în casă nouă sau pentru ieșiri în oraș cu prietenii mai des. Nici călătoriile nu și le mai pot permite din salariul minim pe economie.

Orientarea spre joburile așa zis controversate oferă însă soluții neașteptate, dar salvatoare. Jobul de model de videochat este deschis și pentru fete, dar și pentru băieți. Ce beneficii surprinzătoare oferă acesta, aflăm din articolul de mai jos.

Stabilitate financiară, dar și alte recompense surpriză

 Prin completarea unui simplu formular de pe site-ul agenției Prime oricine poate avea șansa la a găsi jobul mult dorit în zona aceasta de nișă. Este adevărat ce se spune, cine nu riscă nu câștigă, așadar videochat-ul – un job care mi-a adus independenta financiara de care aveam nevoie, acest lucru îl poate spune oricine curajos.

Nu este nevoie de experiență în domeniu, ci doar de cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional.

După interviu se fac formele de angajare legală în câteva zile, spre deosebire de restul angajatorilor care evită pe cât posibil acest lucru. La Prime Studios se oferă salariul fix de 5000 lei pe lună în primele trei luni de la angajare, dar asta nu este tot. Bonusuri și comisioane suplimentare vin să rotunjească venitul stabil, pentru ca modelul să se bucure de confort material și emoțional deopotrivă.

Acest angajator nu cere experiență în domeniu

Spre deosebire de alte joburi, pentru a face parte din echipa Prime Studios nu se cere experiență, deoarece aici se vor oferi traininguri gratuite și suport pentru exprimarea creativă în timpul show-urilor live. Nici cu limba engleză nu va fi o problemă, deoarece și aceasta se poate învăța tot în cadrul unui training, de asemenea gratuit.

Sigur, experiența este binevenită, dar nu este o cerință necesară. Mult mai importante sunt deschiderea spre comunicare și o prezență plăcută. Asta deoarece comunicarea va avea loc cu persoane aflate la distanță, din afara țării care au nevoie să se simtă acceptați în cadrul unei conversații.

De asemenea, modelul poate alege secțiunea adult unde se va desfășura așa cum crede de cuviință, în acord cu cealaltă persoană. Nici un model nu este constrâns să facă ceva cu care nu se simte confortabil.

Camerele luxoase și aparatura de ultimă generație asigură un mediu plăcut de lucru.

Bonusuri incredibile care nu se găsesc la alte joburi

Nu doar salariul stabil contează aici, ci și multiple alte avantaje cum ar fi organizarea de concursuri lunare pentru city-break-uri în țări exotice sau suportul oferit de agenție pentru ședințe foto profesioniste. Modelele mai primesc și alte sume pentru schimbarea de look în cadrul unor saloane specializate de beauty. Bonusul de la angajare, dar și bonusul pentru recomandarea unor prietene mai aduc și alte sume frumoase de bani în contul modelului. În câteva luni un model perseverent se poate muta în casă nouă.

Mai multe detalii suplimentare se găsesc pe site-ul agenției Prime Studios.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944