Și felicitările se mănîncă, nu-i așa?

Eu sînt foarte organizată și trebuie să creez așteptări. În momentul în care vin oamenii la mine trebuie să le spun ce avem de făcut, nu să stau pe gînduri. Unele rețete pe care le lucrăm sînt la sugestia celor care au mai fost la mine, a clienților, a copiilor, a părinților. Înscrierile se fac prin telefon și fiecare copil are propria lui măsuță unde lucrează cu produsele pe care le pregătesc eu înainte. La studioul de gătit <Gastro Bucovina> au venit oameni care s-au cunoscut acolo și s-au creat conexiuni, prietenii. Este drăguț și eu sînt foarte încîntată. S-a format o mică comunitate și ăsta a fost și scopul, să facem un fel de club gastro. Pentru Valentine`s Day, pe 12 februarie, avem un proiect foarte interesant. Atunci vom crea din suport de turtă dulce niște felicitări comestibile pe care vom scrie cu ajutorul pastei de zahăr, a pastei icing, o declarație, un nume al unui prieten, al unui iubit, vom desena, vom lipi floricele din pastă de zahăr. Tot ceea ce vom face va fi comestibil. O declarație de dragoste sau de prietenie comestibilă. Eu țin foarte mult la sărbători, indiferent dacă sînt ale noastre, autohtone, sau nu. Valentine`s Day e o sărbătoare care ne bucură și punct. Pentru mine în fiecare zi e o sărbătoare și de ce să nu ne bucurăm, dacă avem ocazia, și de ce să nu importăm lucrurile care ne fac plăcere”. Chef trainer Adina Țibu, administrator la ”Gastro Bucovina”, și realizatoarea rubricii săptămînale ”Gătește și zîmbește” de la Intermedia TV.