Măturătorul de presă

  • Pe acest fond, cei doi s-au apropiat de standul de ochelari de soare de la intrarea în magazin, luînd trei perechi de ochelari. Angajata magazinului a observat furtul, s-a îndreptat spre cei doi, însă autorii au ieșit în grabă din magazin și au fugit.
  • Lucrătorii de la graniță au acționat imediat pentru interceptarea suspecților, efectuînd somațiile legale prin voce, însă aceștia nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Mai mult, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă focurile de armă au fost ignorate.
  • Tînărul a fost lovit violent în cap și spune că și-a salvat viața doar pentru că a parat o parte din lovituri cu brațul. Despre cît de violentă a fost agresiunea, fotografiile trimise de victimă sînt elocvente.
  • După cum se vede în cîteva imagini surprinse la fața locului, mașina a ajuns în mijlocul apei după ce a plonjat de la o diferență de nivel de metri buni de la carosabil, iar o bîrnă a străpuns mașina din față în spate, pe lîngă șofer. Cu alte cuvinte, tînărul de 22 de ani a trecut razant pe lîngă o nenorocire.
  • Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar cînd observă astfel de acte de comerț să sesizeze autoritățile abilitate”, transmite Jandarmeria Suceava.
  • Polițiștilor le-a atras atenția faptul că motocicleta era condusă cu viteză mare și nu avea montată nici o plăcuță cu numărul de înmatriculare.