Alocarea de top modică

100 din cele 114 localități sucevene vor beneficia de 20,85 de milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare ale primăriilor, dar și pentru cofinanțarea unor proiecte de investiții. Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, „avînd în vedere că județul Suceava este în top la proiecte finanțate prin Programul Național Anghel Saligny, era normal să fim în top și la alocarea sumelor pentru aceste sume, mai ales că cele mai multe sînt pentru cofinanțarea unor proiecte de investiții”.

Sublinierea că municipiului Suceava nu beneficiază nici măcar de un leu a primit următorul răspuns de la primarul Ion Lungu: ”Sîntem solidari cu localitățile cu bugete mai mici. Sumele alocate ar fi fost modice pentru municipiul Suceava. Sperăm să primim o sumă consistentă la rectificarea din luna noiembrie pentru subvenții la termoficare!”.

Deci, ceea ce este de top pentru județ și pentru președintele Consiliului Județean este modic pentru municipiul reședință de județ și pentru primarul acestuia.

Bugeto-dacii