Vlad Morariu

Vlad Morariu. Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, fiindcă termenul de finalizare a scărilor de urgenţă a fost depăşit, întîrziindu-se iarăşi deschiderea noului spital început în urmă cu vreo 30 de ani.

Fălticenenii nu vor beneficia nici în acest an de serviciile unui spital nou, aşa cum li s-a tot promis în ultimii ani. Noua unitate medicală începută în urmă cu vreo 30 de ani a fost vizitată în anii din urmă de premieri şi de miniştri ai Sănătăţii, aceştia promiţînd că mîine-poimîine lucrările vor fi terminate. Cînd au fost bani n-au fost muncitori, cînd au fost muncitori n-au fost bani, cînd n-au fost licitaţii contestate a fost dracu’, iar dacă a lipsit dracu’ i-a ţinut locul lacu’. Şi cînd spitalul era cît pe ce să-şi deschidă porţile au venit pompierii şi au spus că trebuie făcute neapărat trei scări de urgenţă. În fine, s-a licitat, s-a cîştigat, iar firma cîmpulungeană Maghebo s-a apucat de lucrat. S-a apucat prin luna aprilie a acestui an, iar scările trebuiau făcute pînă pe 15 octombrie 2019. 15 octombrie a trecut, însă nişte amărîte de trepte nu-s gata.

Oare ce scuză să aibă managerul spitalului fălticenean, Vlad Morariu? L-a furat arbitru, a bătut vîntul, a fost faultat din spate? Ne întrebăm ce scuză are pentru că nu-s gata nişte scări, în condiţiile în care, la Spitalul Judeţean Suceava, unitate manageriată de Vasile Rîmbu, în mai puţin de un an s-a construit o clădire cu patru etaje, care a fost dotată cu aparatură modernă şi care reprezintă noul ambulatoriu, în care funcţionează nu mai puţin de 23 de secţii.

Dacă adăugăm şi faptul că după finalizarea lucrărilor mai trebuie ca unitatea medicală să fie dotată cu aparatură, ne gîndim că fălticenenii mai au ceva de aşteptat pînă cînd se vor putea bucura de serviciile noului spital.  

Fiţi sociabili!