Vine premierul, dar mai şi pleacă

Vine premierul, dar mai şi pleacă

  • Abia dat afară din PSD şi din postul de viceprimar al Rădăuţilor, Bogdan Loghin şi-a găsit loc în PNL şi va candida la Primăria Rădăuţi, după cum a declarat deputatul liberal Ioan Balan. Primarul PSD al Rădăuţilor, Nistor Tătar, se miră că domnul Loghin a trecut de pe stînga pe dreapta atît de repede. A trecut pentru că a prins semaforul pe verde. Acum, domnul Tătar va trebui ca pînă la alegerile de anul viitor să desfiinţeze trecerea de pietoni din faţa primăriei, mai ales că a văzut cît de repede poate trece drumul domnul Loghin.
  • Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, l-a periat pe preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, despre care a spus că „după aproape 30 de ani de politică” are rezultate în administraţie, are experiență și este în continuare „un lider respectat şi cu un nivel mare de încredere”, ceea ce este „mare lucru”. Dacă domnului Sighiartău 2019 minus 1999 îi dă 30, şi nu 20, atunci ne-am lămurit cîtă încredere putem avea în ce scoate acesta pe gură.
  • Într-o întîlnire cu tinerii liberali suceveni, Robert Sighiartău le-a cerut acestora să abordeze lucrurile cu mai multă încredere, „pentru că de la Suceava pot pleca în viitor miniştri, poate prim-miniştri, ambasadori şi poate chiar preşedintele țării”. Păi, vor pleca, cum să nu plece? Vorba aia, vine omul, dar mai şi pleacă.
  • Numai 47 de dascăli suceveni au anunţat ANAF-ul că obţin venituri din meditaţii. Ceilalţi sînt fani Klaus Iohannis şi nu doar că fac ce spune acesta, ci fac şi ce face acesta. Sau, mă rog, ce-a făcut.
  • Deputata liberală de Dorna, Angelica Fădor, a promis că Guvernul PNL nu va lăsa fără bani localităţile cu probleme financiare. Dar le-a mai lăsat vreun guvern pînă acum de trebuia doamna Fădor să vină cu o asemenea declaraţie?
  • Suceava a lansat la Tîrgul de Turism de la Bucureşti aplicaţia de promovare a oraşului, „SuceavaCityApp”. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi, care a dat şi adresele pentru utilizatorii IOS (Iphone şi Ipad), dar şi pentru cei care au sistem de operare Android: https://apps.apple.com/ro/app/suceava-cityapp/id1477975079 şi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schubertundfranzke.cityapp.suceava. Într-adevăr, două adrese uşor de ţinut minte.
Fiţi sociabili!