Vasile Grumăzescu

Vasile Grumăzescu. Şeful Postului de Poliţie Păltinoasa, pentru că în loc să-şi vadă de postul lui, a participat la bălăcăreala televizată din cadrul emisiunii „Acces direct” alături de rudele cetăţenilor pe care i-a băgat în arest preventiv pe motiv că l-ar fi bumbăcit.

La sfîrşitul anului trecut, trei poliţişti în frunte cu şeful Postului de Poliţie Păltinoasa, Vasile Grumăzescu, se aflau în misiune şi au făcut semn unei maşini să oprească. Pentru că mașina nu a oprit, poliţiştii au plecat în urmărirea acesteia, au pus mîna pe şofer şi dădeau să plece cu el la spital pentru a vedea dacă la analize îi iese alcool în sînge.

Între timp la faţa locului şi-a făcut apariţia băiatul şoferului, care a început să împartă pumni în dreapta, unde era domnul Grumăzescu, şi în stînga, unde era colega poliţistă a acestuia. Ca să scape din încleştare, spune poliţistul şef, a scos pistolul din dotare şi a tras focuri de avertisment.

La propunerea procurorilor, Judecătoria Gura Humorului a emis mandate de arestare preventivă pe numele lui Ionel Carabin şi lui Irimie Carabin.

În loc să-şi vadă de treabă şi să lase ancheta să meargă, domnul Grumăzescu a participat la „Acces direct”, emisiunea de bălăcăreli a Antenei 1. Domnul Grumăzescu, care este şi şeful Filialei Suceava a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a intervenit prin telefon. În platou se aflau rudele arestaţilor preventiv. Ca un elev de clasa a II-a, poliţistul a început să se prezinte: „Mă numesc Grumăzescu Vasile, îndeplinesc funcţia de şef Post Păltinoasa din 2003. Am o vechime în sistem de 27 de ani”. O doamnă rudă nemulţumită că poliţistul se prezintă în loc să treacă la subiect se auzea strigînd: „Dar nu ne interesează”. Moderatoarea: „Poate pe telespectatori îi interesează”. Ruda: „Nu interesează pe nimeni. Vrea să se dea mare”. După care s-a intrat într-o bălăcăreală profundă care a ţinut vreun sfert de oră. Halal poliţist.

Fiţi sociabili!