Un pic de circ

  • Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat Guvernul, din cauză că acesta nu a alocat fonduri pentru terminarea şoselei de centură de la Suceava şi a pîrtiei de schi de la Cîmpulung Moldovenesc. Domnul Flutur s-a întrebat retoric dacă USL are fonduri doar pentru simpozioane şi pentru baronii locali. Dacă ar avea bani pentru toţi baronii locali ar fi bine, pentru că aşa ar beneficia de fonduri şi baronii PDL, însă banii sînt doar pentru baronii loiali partidelor care formează alianţa.
  • Gheorghe Flutur a mai spus că Puterea s-a lăudat cu înfiinţarea unor parcuri industriale, dar pînă la urmă se va face un parc zoo la Păltinoasa. Cum Guvernul USL a redus TVA-ul la pîine la 9%, se poate spune că acesta dă pîine şi de aceea şi-a spus că trebuie să ofere şi un pic de circ.
  • Senatorul PDL de Suceava a anunţat că democrat-liberalii vor lupta „pentru oamenii cu bătături în palmă”. Domnul Flutur n-a spus dacă numai pentru cei care dau la sapă sau şi pentru clienţii partidului plasaţi în instituţii ale statului, care au bătături de la frecat menta.
  • Gheorghe Flutur le-a mulţumit public tuturor activiştilor PDL care au participat la alegeri pentru că l-au mandatat să conducă în continuare organizaţia judeţeană a partidului. Aşteptăm ca şi activiştii să-i mulţumească domnului Flutur pentru că a candidat. Pentru că a fost unicul candidat şi, astfel, le-a uşurat misiunea la şedinţa de alegeri.  
  • Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat că USL nu era pregătit să obţină atîtea voturi la alegerile de anul trecut. De vină sînt democrat-liberalii, pentru că ne le-au spus useliştilor că ei fac tot pentru a pierde alegerile la o diferenţă foarte mare de voturi.
  • Petru Tănase este noul secretar al judeţului Suceava. Aşadar, de Sfinţii Petru şi Pavel, şefii din Consiliul Judeţean Suceava nu vor mai trebui să vină cu pacheţel de-acasă, fiindcă-i va trece domnul Petrică peste drum, la restaurantul „Gloria”.
  • Senatorul PSD Neculai Bereanu a fost ales în Comisia pentru Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Rurală. Cum domnul Bereanu este parlamentar în Colegiul Vatra Dornei, acesta, dacă vrea să aibă priză la electoratul din zonă, ar face bine să le ceară colegilor să schimbe numele organismului în Comisia pentru Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Montană.
  •  
Fiţi sociabili!