Timp de 4 ore, 39 de organe au fost pe urmele lemnului ilegal.

Învinuitul prins între ciocan şi nicovală a restituit statului banii datoraţi.

Din cercetări s-a stabilit faptul că în timp ce victima se afla într-un restaurant din localitate împreună cu autorul, între aceştia a avut loc un conflict spontan, lovindu-se reciproc.

Vasile din localitate, aflat la volanul unei autoutilitare transportînd în caroseria acesteia o betonieră care era susţinută de către numitul Constantin din aceeaşi localitate, a intrat pe un drum adiacent, iar din cauza diferenţei de nivel dintre partea carosabilă şi suprafaţa uliţei autoutilitara s-a dezechilibrat.

Jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică au observat un bărbat care alerga în direcţia stadionului Areni, fiind urmărit de trei fete care strigau hoţul.

Fiind întrebat cu privire la modul în care se manifesta, bărbatul a afirmat că dorea să rezolve un conflict cu o persoană care îl înjurase cu puţin timp în urmă.

Să ai pămînt e lucru mare. Să-l intabulezi e şi mai mare.

Incendiul a fost lichidat într-o oră în limitele găsite.

În timp ce primarul se afla la o şedinţă cu părinţii, un elev de la arte şi meserii îi trîntea unui coleg un scaun în cap.

Timp de 4 ore, 39 de organe au fost pe urmele lemnului ilegal.

Reamintim că mortul a zăcut zile în şir în canalul de unde a fost cules de pompieri şi că în momentul descoperirii acestuia din el lipseau părţi anatomice.

 

Fiţi sociabili!