Sunetul lugubru şi puternic al sirenei a spart liniştea satului şi toată suflarea comunei a încremenit

În urma unor investigaţii tehnico-ştiinţifice, Ştefan a fost luat la puricat de către poliţiştii din Solca, după care va lua cuvîntul justiţia.

Rătăcit prin municipiul Suceava, un ins de 34 de ani s-a oprit într-un hipermarket, rămînînd uimit.

În urma semnalelor primite se percutează rapid. Se ia legătura cu lucrătorii postului, iar la faţa locului se deplasează chiar un echipaj al poliţiei.

Vrînd-nevrînd, el se mai face vinovat de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care nu a fost găsită la faţa locului.

Sunetul lugubru şi puternic al sirenei a spart liniştea satului şi toată suflarea comunei a încremenit.

O patrulă compusă din agenţi de poliţie şi poliţişti comunitari l-a depistat pe strada Mărăşeşti pe Adrian care la vederea lor a început să se comporte nefiresc. Poliţiştii l-au întrebat de sănătate.

La un moment dat, subofiţerii au observat un cetăţean care transporta un bagaj foarte voluminos şi care a avut tendinţa de a-i ocoli. De aceea, cel ce trudea cărîndu-şi sarsanaua a fost legitimat, iar bagajul verificat.

E plină lumea de escroci! Marea majoritate a acestora se caracterizează prin inteligenţă, perspicacitate, simţul oportunităţii şi al observaţiei.

Evenimentul a pornit de la un cîine care a apărut pe neaşteptate din tufiş, speriindu-l rău de tot pe Ovidiu Daniel de 18 ani din Bosanci.

Ovidiu în vîrstă de 16 ani n-a găsit altă metodă de a tranşa conflictul virtual decît aceea de a-l transpune în realitatea imediată.

Biroul de Investigaţii Criminale a reuşit, în urma unui ansamblu de măsuri specifice, să găsească un mănunchi de infractori.

Au urmat nişte afaceri necurate cu lemn, o bătută în discotecă după un chef de chef şi alte incendii pe mirişte.

Alcoolic notoriu de ceva vreme, bărbatul căzut acolo probabil încă de seara trecută nu a trezit localnicilor nici un fel de suspiciune.

Fostul zugrav nu dă un leu în casă. Mai mult ca atît, ameninţările cu moartea sînt la ordinea zilei.

Ion din comuna Dorna Arini şi-a tăiat craca de sub picioare.

În urma tumbei pe care a făcut-o, a rezultat rănirea oarecum uşoară a şoferului.

Fiţi sociabili!