Stîlpule, măria ta, măi…

Ion Lungu a ratat ocazia de a rezolva odată pentru totdeauna toate problemele existente în cartierul Europa

Stîlpule, măria ta, măi…

După trei luni de aşteptare, în sfîrşit au venit şi stîlpii pentru reţelele electrice din cartierul Europa. De bucurie, primarul Ion Lungu a avut o pornire care, însă, pînă la urmă şi-a înfrînat-o, spre nemulţumirea noastră, care tare am fi bătut un pic opinca pe dealul Tătăraşilor, acolo unde se află cartierul de case fără nici un fel de utilităţi.

La auzul veştii că au sosit stîlpii, primarul i-a spus viceprimarului Lucian Harşovschi să cheme fanfara municipalităţii pentru a marca evenimentul.

Pînă la urmă totul nu a fost decît o glumă. Păcat, pentru că dacă ar fi văzut ce frumos sînt primiţi, stîlpii ar fi lăudat iniţiativa autorităţilor pe Facebook, iar ceilalţi stîlpi, basculantele cu asfalt, ţevile de apă şi de canalizare şi conductele de gaz pe care Europa le aşteaptă de atîta amar de vreme s-ar fi grăbit să ajungă la Suceava.

Nechemînd fanfara, Ion Lungu a ratat ocazia de a rezolva odată pentru totdeauna toate problemele cu care se confruntă cetăţenii europeni din cartierul Europa. Stîlpule, măria ta, măi, stîlpule măria ta/ Ia asculă fanfara, ia ascultă fanfara, măăăi….

Oh my taraGot!

Fiţi sociabili!