Ştefan Alexandru Băişanu

Ştefan Alexandru Băişanu. Deputatul de Suceava, pentru că nu mai are nici o limită: după ce a trădat ALDE pentru un post în Guvernul Dăncilă, la o distanţă de numai cîteva săptămîni a votat alături de ALDE învestirea Guvernului PNL.

Newsbucovina.ro a avut răbdare să-l asculte pe Ştefan Alexandru Băişanu, după ce acesta a votat în favoarea Guvernului Orban şi iată ce a auzit: „Am rămas constant principiului meu că România trebuie guvernată. Sîntem în prag de iarnă, este nevoie de buget pentru anul 2020. Nu ne putem juca cu soarta României, indiferent de cîte intrigi politice sînt în această perioadă”.

Aşadar, deputatul de Suceava a votat la fel cum au făcut-o foştii săi colegi de la ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, politician pe care l-a atacat fără milă după ce acesta a scos partidul din coaliţia cu PSD. Domnul Băişanu a votat în favoarea Guvernului PNL, după ce cu numai cîteva săptămîni înainte se desprinsese de ALDE pentru a se apropia de PSD şi pentru a vota împotriva moţiunii de cenzură depusă de liberali. A făcut-o pentru că ţara trebuia guvernată, nu? Corect. Ţara trebuia guvernată de o echipă din care şi dumnealui urma să facă parte, fiindcă, vă reamintim, premierul de la acea dată, Viorica Dăncilă, i-a promis lui Alexandru Băişanu funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul dacă Guvernul PSD va rămîne în picioare.

Simţind dincotro bate vîntul, adică mirosind că bate vîntul schimbării, domnul Băişanu a trădat din nou şi tot din nou a pus placa aia uzată cu „am rămas constant principiului meu că România trebuie guvernată”.

De fapt, în toţi anii ăştia mulţi de cînd se află pe scena politică, domnul Băişanu a demonstrat că-i este fidel doar principiului „mă duc acolo unde cred eu că voi primi funcţii şi-mi va fi bine”. Iată că n-am avut încotro şi a trebuit să-l facem iarăşi Jupân de Pardon pe Alexandru Băişanu.

Fiţi sociabili!