Ştefan Alexandru Băişanu

Ştefan Alexandru Băişanu. Deputatul sucevean, pentru că ne insultă inteligenţa atunci cînd spune că s-a alăturat PSD pentru a duce mai departe programul de guvernare, şi nu pentru a ajunge ministru şi pentru a primi un loc eligibil la parlamentarele de la anul. 

„Ne-am dat demisia din Grupul Alde din Camera Deputaților! Alde rămâne fără Grup parlamentar și în Camera Deputaților! Nu și din partid!Mulțumim domnilor care doriți sa distrugeți Alde!Si asta doar pentru a susține pe funcție in partid un singur om! Domnule Tariceanu luați mana de pe el cat nu e prea târziu!”. Acesta este un mesaj postat pe pagina de Facebook a deputatului de Suceava Ştefan Alexandru Băişanu.

Printre mesajele care conţin informaţii de la diferite concursuri hipice, domnul Băişanu strecoară şi mesaje politice. Doar e parlamentar, şi nu hipiot. Parcă aşa le spune celor care asistă la concursuri hipice, nu? În fine. La o primă citire observăm că domnul Băişanu, care este şi conferenţiar la universitatea suceveană, mănîncă diacritice. Oricum, e mai bine decît să mănînce litere, ca elevii de clasa I. La prima citire şi jumătate se vede că domnul Băişanu habar n-are cum se cheamă partidul din care a făcut parte pînă mai ieri, cînd a fost dat afară pentru trădare. Habar n-are cum se scrie numele partidului, dar tare spune că-l mai apară de mîna domnului Tăriceanu, pe care pînă în urmă cu cîteva săptămîni îl lăuda de mama focului, spunînd că-i cel mai cel şi că ar fi cel mai nimerit pentru funcţia de preşedinte al României. Deputatul sucevean susţine că el şi cu trădătorii care s-au aruncat în braţele PSD stau alături de acest partid pentru a duce mai departe programul de guvernare. Nemaipomenitul program. Sanchi, cu toţii au trădat Alde, pardon, ALDE, doar-doar vor pupa funcţia de ministru promisă şi vor prinde un loc eligibil la parlamentarele de anul viitor.

Pentru că de o vreme ne insultă grav inteligenţa, domnul Băişanu primeşte titlul de Jupân de Pardon.

Fiţi sociabili!