Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Sport și muzică An nou cu apucături vechi!

An nou cu apucături vechi!

Ultimii doi ani au fost realmente traumatizanți pentru tot ce înseamnă spectacol, de la teatru și film, pînă la concerte ori competiții sportive. La începutul lui 2020 credeam că e o chestie care poate fi controlată și că în cîteva luni ne vom reveni. Apoi s-a vorbit despre un an. Și uite-așa, au trecut deja doi ani și ceva, iar noi încă nu știm nici ce ne-a lovit, nici cum să prevenim porcăria și nici cu ce s-o tratăm. Continuăm să sperăm și să bîjbîim, vaccinul transformîndu-se… în două, iar cei care l-am făcut și pe al treilea cred că e vremea să ne întrebăm cînd îl facem pe al patrulea! E o nebunie totală, un haos generalizat, iar ceea ce pare la un moment dat sigur, mîine devine incertitudine, iar poimîine se anunță amînarea sau, cel mai frecvent, anularea!

Cel mai recent eveniment pătruns pe lista asta de coșmar, reactualizat iar și iar, este Gala Premiilor Grammy care ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 ianuarie la Los Angeles. Numai că Omicron și-a scos colții, făcînd ca în zona Los Angeles numărul de îmbolnăviri să fie de peste 12.000 zilnic, ceea ce i-a determinat pe organizatori să ia hotărîrea amînării ceremoniei. Pînă cînd? Păi… pînă cînd se va putea ști ceva sigur! Deocamdată s-a comunicat intenția desfășurării acesteia… cîndva. Se va anunța cînd. Oricum, atunci cînd zona va redeveni sigură, întrucît mulți dintre cei care ar fi urmat să participe vin din multe țări de pe glob, iar fiecare din acestea are altă abordare, alte reguli.

Să mai amintim doar că marele favorit din acest an se numește Jon Batiste și este nominalizat pentru premiere la 11 categorii! Inclusiv pentru piesa anului, „Freedom”, care însă se va bate cu… ABBA – „I Still Have Faith in You”.

Exit mobile version