Soluţia miraculoasă

  • La Convenţia Naţională a Tineretului PSD, ministrul PSD al Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a spus că tinerii pesedişti care au cîştigat alegerile pentru consiliile judeţene au reprezentat surpriza alegerilor de anul trecut. Domnul Bănicioiu l-a nominalizat şi pe domnul Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. Cum la momentul cîştigării alegerilor Cătălin Nechifor avea 38 de ani, înseamnă că la PSD s-a descoperit soluţia miraculoasă cu ajutorul căreia să rămîi mereu tînăr. Iar în cazul social-democraţilor cu funcţii, şi ferice.
  • Nouă tineri social-democraţi suceveni au primit funcţii în cadrul conducerii centrale a Organizaţiei de Tineret a PSD. Decît nimic, sînt bune şi funcţiile astea de decor pentru cei care lipesc afişe în campaniile electorale.
  • Cătălin Nechifor l-a convins pe academicianul Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii, să participe la Ziua Bucovinei, care va fi sărbătorită, la Suceava, pe 28 noiembrie. Pentru ca lecţiile de istorie predate de domnul Răzvan să fie cît mai complete şi mai interesante, acesta nu va veni singur, ci însoţit de Vidra.
  • Domnul Nechifor intenţionează să se înscrie la cursurile de limba chineză cu durata de un an care vor fi organizate la Universitatea „Ştefan cel Mare”. Probabil că în timpul vizitei pe care a efectuat-o în China, în luna aprilie a acestui an, Cătălin Nechifor a comandat porc cu alune, crezînd că, de fapt, ceruse raţă prăjită.
  • Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a spus că liberalii vor susţine construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania. Lucrul acesta ar trebui să se întîmple cît mai repede, fiindcă propunerile unui partid de opoziţie nu sînt băgate niciodată în seamă de către cei aflaţi la guvernare. 
  • Pînă pe 13 decembrie se pot depune la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură dosarele pentru obţinerea de motorină subvenţionată. De această facilitate nu pot beneficia agricultorii suceveni ale căror societăţi sau asociaţii sînt în faliment, în lichidare sau în reorganizare judiciară şi nici cele pentru care sînt emise decizii de recuperare a ajutorului de stat. La cum o duc cei care se ocupă de agricultură în ţara asta, e clar că, în acest an, APIA va trebui să dea numai o găleată de motorină subvenţionată.
Fiţi sociabili!