Solicitat să nu mai solicite

Solicitat să nu mai solicite

  • Teatrul „Matei Vişniec” din Suceava a demarat o colaborare cu Teatrul Dramatic „Olga Kobileanska” şi urmează să prezinte un spectacol pe scena instituţiei teatrale cernăuţene. După ce Ucraina va ieşi din drama pe care o traversează, teatrul sucevean va intra într-o colaborare şi cu teatrul de comedie din Cernăuţi.
  • Cu ocazia lansării campaniei de strîngere de semnături pentru candidatul PNL la prezidenţiale, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a spus că Klaus Iohannis „este garantul normalităţii, echilibrului, performanţei, al lucrului bine făcut”. Unde naiba or fi găsit liberalii un candidat cu un nume identic cu cel al fostului primar de la Sibiu?
  • Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, spune aşa: „Cu ajutorul lui Klaus Iohannis putem să construim o lume normală!”. După cinci ani de concediu plătit în care s-a învăţat cu lenea, oare cum îl poţi face pe un om să se apuce de treabă? Şi nu în orice domeniu, ci în construcţii, acolo unde trebuie să te pricepi şi să pui osul la treabă.
  • Şefa PSD a Inspectoratului Şcolar Suceava, Gabriela Mihai, i-a trimis pe teren pe inspectori, pentru a vedea cu ochii lor care este stadiul lucrărilor prin PNDL 1 şi PNDL 2. La întoarcere, ca să o bucure pe şefa, subalternii îi vor spune că proiectele prin PNDL 1 şi PNDL 2 merg aşa şi aşa, dar în schimb merg ca unse proiectele prin PSD. Prin PSD 1, PSD 2 şi PSD 3. Parcă numai trei premieri a schimbat PSD-ul, nu?
  • Consiliul Judeţean Suceava i-a solicitat Guvernului fonduri pentru asfaltarea drumurilor judeţene Humoreni – Bălăceana şi Brodina – Brodina de Jos. În replică, Guvernul PSD-ALDE îi va solicita preşedintelui PNL CJ, Gheorghe Flutur, să nu-i mai tot solicite atîtea lucruri.
  • Gheorghe Flutur a anunţat că „la Volovăț, pe DJ 178, se execută covor asfaltic. La Stulpicani, pe DJ 177A, se toarnă tot covor asfaltic. Pe tronsonul Stulpicani – Ostra se fac lucrări de reparații asfaltice prin plombări, iar la Straja şi pe tronsonul Straja – Brodina se fac lucrări de pregătire pentru executarea unor covoare asfaltice”. S-a dus naiba autenticul cu care-i tot îmbiem pe turişti, dacă ne-am domnit, iar în loc de covoare ţărăneşti din cordele îi aşteptăm pe musafiri cu covoare asfaltice.
Fiţi sociabili!