Singura problemă

  • Într-una din zilele săptămînii trecute, primarul PDL al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a anunţat că localitatea nu s-a confruntat cu probleme deosebite din cauza căderilor de zăpadă. Singura problemă cu care se confruntă Rădăuţiul, indiferent de anotimp, este reprezentată de primarul Olărean.
  • Una dintre realizările cu care s-a mîndrit senatorul PSD de Fălticeni, Ovidiu Donţu, este aceea că n-are nici o absenţă la şedinţele de plen ale Parlamentului. Dacă domnul Donţu are unghiile tăiate regulamentar, poartă batistă curată şi apretată şi mănîncă tot pacheţelul cu care merge la Senat, atunci chiar că merită nota 10 la purtare.
  • Senatorul PSD de Fălticeni a mai spus că în sesiunea parlamentară din a doua jumătate a anului trecut a avut 15 luări de cuvînt în plenul Senatului. Ca să fie masa bogată, ar fi trebuit ca domnul Donţu să adune şi luările de poziţie împotriva PDL din conferinţele de presă.
  • Ovidiu Donţu, în calitatea sa de membru al Comisiei pentru revizuirea legii fundamentale, a declarat că noua Constituţie întăreşte capitolul referitor la drepturile cetăţeneşti. În asemenea condiţii, PSD-ul ar trebui să-şi schimbe sloganul din „Dreptate pînă la capăt” în „Drepturi pînă la capăt”, fiindcă şi-aşa dreptate băgăm de seamă că nu fac.
  • Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a spus că oamenii nu-şi plătesc facturile la întreţinere fiindcă n-au cu ce, din cauză că PSD nu le-a crescut nivelul de trai. Ba PSD-ul l-a crescut, însă sucevenii, neserioşi cum sînt, în loc să meargă la asociaţie s-au dus la butic, de unde şi-au cumpărat pufuleţi şi bomboane de toţi banii primiţi în plus.
  • Ioan Balan a declarat că, pînă în prezent, PSD nu a făcut nimic notabil, dar că „voi saluta orice proiect iniţiat de PSD şi dus la capăt în municipiul Suceava”. La cît de mult i-a criticat domnul Balan pe social-democraţi pînă acum, acesta ar trebui să se aştepte ca proiectul PSD, oricare va fi acesta, să nu-i răspundă la salut.
  • Referindu-se la catastrofa aviatică din munţii Apuseni, liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că ceea ce s-a întîmplat demonstrează că România are un Guvern asasin. Useliştii îi vor putea replica domnului Flutur că, de fapt, Guvernul este un asin, pentru că trage din greu să rezolve problemele cu care se confruntă ţara.
Fiţi sociabili!