Sătulul care nu-l crede pe flămînd

Încă din debutul acestui comentariu țin să le mulțumesc din inimă partidului și reprezentatei acestuia, deputata PNL de Dorna, Angelica Fădor. Vreau să le mulțumesc pentru că au grijă de sănătatea noastră, a tuturor.

Și pentru că lucrurile nu pot fi perfecte și fiindcă, întotdeauna, nu există numai alb, ci și negru, sînt și partide care ne vor răul. Ați ghicit, este vorba despre tripleta PSD-Pro România-ALDE, ”cele trei partide ai căror lideri aproape au scos România din Uniunea Europeană din cauza derapajelor antidemocratice, acum au găsit de cuviință să se lupte și cu sănătatea românilor”. Am citat-o pe doamna Fădor, care a adăugat: „Contrar celor susținute de PSD și de aliații săi, reluarea activității economice depinde tocmai de menținerea condițiilor de siguranță și respectarea măsurilor de protecție”. Angelica Fădor este nemulțumită că partidele din opoziție nu doresc să voteze înlocuirea stării de alertă cu o altă stare de alertă ceva mai blîndă, dar tot stare de alertă.

În afară de lozinci, aș fi vrut, totuși, ca doamna Fădor să ne spună de ce trebuie votată starea de minialertă? Pe ce se bazează Angelica Fădor cînd atrage atenția că cele trei partide atentează la sănătatea românilor? Pe spusele șefului ei suprem, Klaus Ioahnnis? Nu este suficient. Este nevoie de argumente solide din partea unor specialiști. Unde sînt acestea?

Aș reveni acum cu al doilea citat al deputatei PNL de Dorna: ”Contrar celor susținute de PSD și de aliații săi, reluarea activității economice depinde tocmai de menținerea condițiilor de siguranță și respectarea măsurilor de protecție”.

Așa o fi, însă am o întrebare pentru doamna Fădor, cea care le cere firmelor afectate de epidemie să mai strîngă cureaua și să mai aibă răbdare: doamna deputat, dumneavoastră v-ați încasat indemnizația întreagă pe perioada crizei sanitare? Da? Și vă simțiți bine, nu-i așa? Nu aveți nici o apăsare financiară și nici nu vă este teamă că nu veți mai avea unde merge la serviciu și că nu veți mai avea ce pune pe masă și pe dumneavoastră. Să vă fie de bine, doamnă!

Comentariu difuzat de Radio Top Suceava

Fiţi sociabili!