Roșu „de Stones”: textile pe Main Street

Cu siguranță că pe lume, dincolo de panică, de crize de tot felul, de presupuse tratamente și vaccinuri doar mimate (pentru a mai stoarce de undeva niște bani pentru, ptiu!, „cercetare”) există și oameni care știu, vor și pot să facă bani altfel decît din escrocheriile cu gir guvernamental practicate pe toată planeta.

Unii din acești oameni s-au obișnuit, de aproape 60 de ani (da, da, se împlinesc peste încă doi!!!), să facă averi vînzînd frumosul, sub indiferent ce formă se manifestă el: muzică (live, dar și pe discuri), îmbrăcăminte, fel de fel de obiecte, de la așternuturi de pat (eu am unul, cu „Brown Sugar”) și tricouri, pînă la scrumiere, huse de telefon ori brelocuri. Iar fiindcă actul de comerț în varianta tradițională presupune și existența unui magazin, iată că domnii despre care vă vorbesc tocmai s-au hotărît să deschidă unul. Domnii sînt Mick, Keith, Ronnie și Charlie, într-un cuvînt, adică două!, The Rolling Stones. Pandemia i-a inspirat și, deoarece cînd te apropii de 80 de ani de viață se știe că nu poți sta locului, s-au pus pe muncă, rezultatul fiind anunțata deschidere, pe 9 septembrie 2020, pe celebra Carnaby Street, la numărul 9, a magazinului „RS No 9”. Habar n-am ce semnificație specială o fi avînd cifra 9 pentru ei, dar ceea ce pot să vă spun cu certitudine este că inaugurarea magazinului va necesita forțe speciale, nu glumă! Doritorii de… orice pot găsi acolo haine de toate felurile, inclusiv pălării și pelerine de la firma suedeză Stutterheim, dar și… sticlă! Adică geamuri negre, de orice dimensiuni, avînd limba Stones gravată pe sticlă. Ca bonus, firma Pantone, prima care a folosit logo-ul cu limba chiar la apariția acestuia, va lansa oficial culoarea numită „Stones Red”, adică roșu „de Stones”.

Pentru că toată presa freamătă în așteptarea evenimentului, mi-am permis să fur și eu titlul extrem de inspirat din „The Guardian” care a parafrazat albumul „Exile on Main Street”, transformîndu-l în „Textile on Main Street”!

Fiţi sociabili!