Respect pentru cei de la Antifraudă

  • Primarul PNL al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a primit titlul de „cel mai bun primar de oraş din Regiunea Nord-Est”, din partea Revistei Române de Administraţie Publică Locală. Cînd va apărea şi Revista Română de Alegeri Locale, locuitorii din Gura Humorului vor fi desemnaţi cei mai buni alegători din regiune.
  • Peste 40 de inspectori de la Direcţia Regională Antifraudă au verificat 35 de societăţi comerciale care funcţionează în Bazarul din Lunca Sucevei şi au aplicat amenzi în valoare totală de 300.000 de lei. La sosirea inspectorilor, mai mulţi patroni şi-au închis chioşcurile. Buticarii au făcut-o din respect pentru cei de la Antifraudă, despre care ştiu că sînt oameni cu pretenţii şi nu-şi murdăresc ei picioarele cu adibaşi „Pumna”.
  • Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a trimis pe şefii de asociaţii să bată din uşă în uşă pentru a recupera restanţele pe care cetăţenii le au la încălzire, fiindcă, a spus acesta, „dacă nu se plăteşte, căldura se va sista. Bioenergy nu a venit să facă acte de caritate la Suceava. Cine rămîne în sistemul centralizat şi plăteşte are căldură, cine nu, să fie sănătos”. Deci, „Ne daţi ori nu ne daţi” s-a transformat în „Ne daţi ori nu vă dăm”.
  • La inaugurarea centralei termice pe care firma suceveană „Loial” a construit-o la Focşani a fost prezent şi vicepremierul UNPR, Gabriel Oprea. Domnul Oprea a ajuns general pentru că a jucat rolul slugii perfecte pentru sistem, dar şi pentru că în tinereţe a fost un bun ofiţer de intendenţă, adică s-a priceput să numere fără să greşească perechile de cizme, bonetele cu cuc şi izmenele aflate în depozitele unităţilor militare pentru care a lucrat. Presupunem că Gabriel Oprea a fost invitat la evenimentul de la Focşani pentru că are experienţă în domeniul încălzirii. Atunci cînd militarii se plîngeau că este prea frig în cazarmă, ofiţerul de intendenţă le ordona să mai pună o izmană pe ei.
  • Deputatul PNL Radu Surugiu şi Primăria Municipiului Cîmpulung Moldovenesc, în fruntea căreia se află liberalul Mihăiţă Negură, le-au oferit cadouri unor copii cu dizabilităţi, în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”. Domnul Surugiu nu este ca ceilalţi senatori şi deputaţi de Suceava, de care aude lumea din an în Paşti, pentru că domnia sa îşi face simţită existenţa din an în Crăciun.  
Fiţi sociabili!