Realitatea lui Guşă şi Bogdan, ruptă de realitate

Ceea ce se putea lesne bănui de multă vreme s-a adeverit cu vîrf şi îndesat anul acesta, bomboana pe coliva Realitatea TV punînd-o Cozmin Guşă, nu CNA-ul cum aţi fi tentaţi să credeţi. Prin reîntoarcerea lui Cozmin Guşă în PSD s-a dovedit că postul de televiziune nu a fost decît o trompetă a unor interese politice şi financiare, şi că niciodată canalul tv nu a fost altceva decît un post de propagandă de cea mai joasă speţă.

Reintrarea patronului Realităţii TV în PSD trebuie coroborată cu trecerea trompetei din prime-time, Rareş Bogdan, la PNL, unde a fost făcut europarlamentar şi prim-vicepreşedinte. Ţipetele, acuzele nefondate, ruperea cămăşii la ore de maximă audienţă şi analizele care se doreau de mare profunzime au făcut parte dintr-un circ ieftin servit de cei doi activişti de partid populaţiei pe post de emisiuni informative şi de dezbateri. Unii dintre privitori şi-au dat seama că este vorba despre o făcătură ordinară, însă alţii, mai slab informaţi, spălaţi pe creier sau autoradicalizaţi, au luat de bun tot ce li s-a servit. Din fericire, slabii, spălaţii şi autoradicalizaţii nu sînt chiar atît de mulţi dacă este să ne uităm pe datele de audienţă, Realitatea TV fiind un post cu o audienţă slabă spre foarte slabă, aceasta înregistrînd în momentele sale de glorie maxim 150.000 de telespectatori. Hai, 150.025.

Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan, cei doi propagandişti de cea mai joasă speţă, au ştiut foarte bine că postul este falimentar şi că trebuia închis de mult, dar i-au minţit fără pic de ruşine pe telespectatori spunîndu-le că lucrurile nu stau deloc aşa. Şi i-au minţit şi pe angajaţii lor. Cînd au avut convingerea că vine sfîrşitul, domnul Bogdan a şters-o la supt bani din Parlamentul European, iar domnul Guşă s-a aşezat cu gura deschisă la ţîţa PSD.

Însă, ticăloşia va merge mai departe, din cîte se pare, cu largul concurs al politizatului CNA, care a băgat aer în roata de rezervă a lui Cozmin Guşă, Realitatea Plus. A fost schimbată grila de program a Realităţii Plus, care este fix grila Realităţii TV, la care se adaugă aceeaşi aparatură şi aceeaşi oameni, iar rezultatul va fi format din aceeaşi manipulare, acelaşi zgomot şi aceleaşi obrăznicii. Poate cu un plus, pentru că vorbim, totuşi, despre Realitatea Plus. Dacă minciuna, ura, intoleranţă şi prostia s-au cocoţat pe o curbă ascendentă şi urcă fără încetare acest lucru i se datorează, dacă pot spune aşa, şi Realităţii TV. Realitatea tupeiştilor şi făţarnicilor  Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan, care nu are nici o legătură cu realitatea-realitate, cu presa şi cu bunul simţ.

Fiţi sociabili!