Răzvan Gavriloaia

Răzvan Gavriloaia a povestit pentru Telekom Sport că după ce a terminat liceul militar a plecat la muncă în Marea Britanie: „Pentru început am lucrat ca salahor, pentru că nu ştiam nimic să fac. Am învăţat să bat cuie, am început cu zero, să dau la lopată şi să bat cuie, dar uşor-uşor înveţi meserie, vrei, nu vrei, şi am început să fac lucruri tot mai complexe. Ulterior am schimbat domeniul din muncă. Tot ceea ce înseamnă săpături, pavaje şi borduri şi canalizări, am trecut la partea de glazing, se numeşte acolo. Geamuri industriale, panouri de aluminiu construcţii, celor de genul clădirilor moderne acum, care sînt totalmente din sticlă şi aluminiu şi clădirile astea de birouri noi”.

Revenit în ţară s-a înscris la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, unde a avut norocul să-l întîlnească pe decanul Facultăţii de Sport şi antrenorul echipei de handbal C.S. Universitatea, Petru Ghervan, care ştiind că Răzvan a avut tangenţă cu handbalul înainte de a pleca la muncă l-a chemat la echipă.

Domnul Ghervan a avut fler, iar Răzvan a fost inspirat să accepte invitaţia acestuia şi astfel a ajuns cel mai bun marcator al Sucevei, atît în campionat, cît şi în Challenge Cup. După care, handbalistul s-a transferat la Dunărea Călăraşi, care nu l-a putut ţine prea mult, fiindcă, datorită evoluţiilor foarte bune, a venit Dinamo şi l-a luat.

Joi, 28 februarie, handbalistul în vîrstă de 35 de ani, Răzvan Gavriloaia, a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai lui Dinamo Bucureşti, înscriind şase goluri în returul cu Sporting Lisabona din barajul pentru optimile Ligii Campionilor. Din păcate, dinamoviştii au ratat calificarea în dificila competiţie. Chiar dacă Dinamo nu merge mai departe, Răzvan Gavriloaia merită felicitat.  

Fiţi sociabili!