Răzvan Cuc – Ministrul Transporturilor

Răzvan Cuc – Ministrul Transporturilor

Răzvan Cuc. Ministrul Transporturilor, pentru că tot o ameţeşte cu şoseaua de centură a Sucevei, la Suceava spunînd că aceasta va fi gata pe 17 septembrie, iar de la Bucureşti transmiţînd că va fi terminată în octombrie.

Pe 8 martie, cînd toate doamnele şi domnişoarele aşteptau vesele să primească flori şi mărţişoare, Mirela Adomnicăi, prefectul Sucevei, a trebuit să meargă pe şantierul şoselei de centură a Sucevei fiindcă i se năzărise ministrului PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, să vină în vizită de lucru. Răzvan Cuc a dat o tură pe la şantier a trimis două săgeţi în direcţia lui Gheorghe Flutur, care abia ce trecuse pe acolo cu o lopată pe umăr, şi a declarat că lucrările vor fi gata la noul termen trecut în contract, adică pe 17 septembrie 2019.

Pe 18 aprilie, dacă tot venise la şedinţa PSD de la Dumbrăveni, domnul Cuc mai dat o raită pe şantier şi a reafirmat că treaba va fi terminată pe 17 septembrie. Numai că la sfîrşitul lunii aprilie, la solicitarea deputatului PNL de Suceava Ioan Balan, ministrul i-a răspuns că preconizează că lucrările vor fi încheiate în octombrie. Probabil că dacă domnul Cuc va fi întrebat în luna mai cînd va fi gata centura va spune că în noiembrie, în iunie va declara că în decembrie şi tot aşa.

Acum, că-i 17 septembrie, că-i octombrie, e cam tot aia, în condiţiile în care şoseaua a fost începută în urmă cu 11 ani. Însă, este deranjant faptul că un ministru spune astăzi una, iar mîine alta. Cum să-i mai crezi? Şi cum să nu-i critici de cîte ori îi prinzi?

Oricum, în cazul domnului Cuc nu este de mirare, pentru că acesta este un campion al revenirilor asupra declaraţiilor pe care le face. În primul său mandat, Răzvan Cuc spunea că la șoseaua de centură a Sucevei se va face şi se va drege, şi nu s-a întîmplat nimic, şi că drumul de la graniţa dintre judeţul nostru şi Maramureş e ca şi terminat.  

Fiţi sociabili!