Ranchiunoșilor,

Am aflat de la oamenii de bine din zona voastră, de la rrromânii adevărați, nu trădători de neam și de țară ca voi, despre oribilul articol denigrator la adresa domniei mele.

Am aflat de la acești veritabili patrioți că există un aşa-zis săptămînal numit Jupânu’, în care săptămîna trecută, un aşa-zis ziarist pe nume Sorin Avram a scris în rubrica „Tableta săptămînii” (pe care s-ar cuveni să o ia el însuși, de trei ori pe zi!) o măgărie de articol intitulat „Sluga perfectă de tip nou”, în care evident că e vorba despre mine, dar nu numai. Adică individul acesta sinistru, care pe vremea cînd lucra la TVR făcea niște tocșăuri jenante, în care n-auzeai nici un cuvînt de laudă la adresa farului călăuzitor al nației române, ilustrul patriot rrromân Klaus Werner. Ceea ce spune totul despre caracterul acestui pseudoziarist, pe care numai pizma (atenție la cules textul, nenorociților, că eu am scris corect: pizma!) îl face să denigreze adevărații ziariști, ca domnia mea.

Cum adică, măi Avrame, eu sînt „un propagandist obraznic și slugarnic” numai pentru că am spus că „rușii ne văd cu căciulile în mînă”, iar americanii cu ele „pe frunte”!? Băi fraiere, și încă nu am scos arma secretă, pe care o deține simbolul demnității nației române, dl. Klaus Werner, că căciula ca căciula, dar cînd o fi să ne punem și spielhosenul tradițional, atunci să vezi demnitate! Bașca gradul sporit de confort, mai ales pe temperaturi ca astea nebune din vara asta. Păi vă imaginați, bă, fraierilor, ce vioaie ar fi prin deșerturile din Siria ori Irak trupele româno-americane înfrățite sub steagul NATO echipate în spielhosene?

Hai, dați repede o dezmințire, ceva, pînă nu ne punem noi, dl. Klaus Werner și cu mine, spielhosenele de atac.

Rareș Bogdan, patriot român și european

Fiţi sociabili!