Radu Cristian Crăciun

Radu Cristian Crăciun. Şeful Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, pentru că este fără reacţie, cu toate că în municipiul reşedinţă de judeţ accidentele sînt din ce în ce mai multe şi mai grave.

Poliţia Suceava nu există. Purtătorul de cuvînt al Poliţiei Judeţului Suceava, Ionuţ Epureanu, singurul vizibil, şi domnişoara îmbrăcată în poliţist care împarte pliante din cînd în cînd pe străzi şi pe la pensiuni nu sînt suficienţi. Şefii Poliţiei nu se arată la faţă, de parcă ar fi analfabeţi funcţionali şi nu ştiu să vorbească ori de parcă le-ar fi ruşine cum arată. Site-ul Poliţiei este incomplet, în sensul că lipsesc fotografiile unor şefi, iar alţii nu sînt trecuţi deloc. Apoi, nici nu poţi să iei de bune datele de-acolo, pentru că şefii sînt schimbaţi cu viteza cu care sînt schimbate pneurile la cursele de Formula 1. Este incredibil cît de mult trebuie să sapi pentru a afla cum se cheamă, de fapt, serviciul rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi cum se numeşte şeful acestuia, de parcă am fi căutat să aflăm date despre un cartel al traficanţilor de droguri şi numele real al şefului acestuia.

Radu Cristian Crăciun este numele șefului Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, iar fotografia care însoţeşte acest text am luat-o de pe pagina de Facebook a acestuia. Cum în municipiul Suceava Poliţia Rutieră este invizibilă, aceasta nu putea avea decît un şef invizibil. Unul care n-a avut vreo reacţie nici după ce jandarmeriţa Irina Airinei a fost ucisă pe trecerea de pietoni de la Palatul de Justiţie şi nici după ce, săptămîna trecută, o femeie în vîrstă de 69 de ani a fost omorîtă pe o trecere de pietoni de pe strada Gheorghe Doja.

Totuşi, ce face Poliţia Rutieră Suceava? Ce măsuri ia pentru a nu se mai repete tragediile? Dacă nu face nimic, atunci să se desfiinţeze. Ori cu ea, ori fără ea, tot aia-i. 

Fiţi sociabili!