Primarul bun şi preşedintele rău

Secretarul de stat Oana Pintilei a profitat de lansarea unui proiect legat de violenţa domestică pentru a-l atinge din mers pe Gheorghe Flutur

Primarul bun şi preşedintele rău

„Venus – împreună pentru o viaţă mai bună”, un proiect în valoare de 11 milioane de lei finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman, va  oferi locuinţe sociale în care victimele violenţei domestice vor fi protejate şi vor beneficia de asistenţă psihologică şi juridică. La semnarea contractului de finanţare care a avut loc la Guvern, suceveanca Oana Pintilei, care este secretar de stat la Secretariatului General al Guvernului, a declarat: „Vreau să mulţumesc Primăriei Rădăuţi, domnului primar Nistor Tătar, pentru deschiderea de care a dat dovadă de a fi parte în acest proiect şi de a sprijini implementarea acestuia la nivelul judeţului Suceava. Mi-aş fi dorit să găsesc aceeaşi deschidere şi înţelegere şi din partea Consiliului Judeţean Suceava, care, din păcate, nu a fost de acord cu încheierea unui protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi în vederea sprijinirii reale a victimelor violenţei domestice”.

Ca să fie clar, Oana Pintilei şi Nistor Tătar sînt colegi în PSD, iar preşedintele Consiliului Judeţean este liderul PNL, Gheorghe Flutur, care ar fi fost de acord cu proiectul, dar cu condiţia ca Guvernul PSD să înfiinţeze şi o agenţie naţională pentru egalitatea de şanse între PSD şi PNL. Mai ales că vin alegerile.

Şanse din 49

Fiţi sociabili!