Ozzy și bolile lui

Așa cum anunțaseră înainte de evenimentul în sine, Black Sabbath au susținut cu ceva vreme în urmă ultimul concert sub titulatura asta, viitorul muzical al membrilor săi rămînînd să se deruleze în două direcții: albume de studio, despre care mai mereu au susținut că au material pregătit pentru nenumărate apariții pe discuri, și cariera individuală a fiecărui membru în parte, cît i-or mai ține puterile.

Între timp, însă, s-au petrecut evenimente care fie au modificat proiectele inițiale, fie au produs amînări, lucruri de înțeles în măsura în care nu mai avem de-a face cu puștani, ci cu ditamai hodorogii pe care îi ajung din urmă și bolile, și sechelele provocate de viețile lor care numai normale nu pot fi numite. Dintre ei, evident că cel mai afectat nu are cum să fie altul decît Ozzy Osbourne, despre care cu cîteva numere în urmă v-am comunicat că era internat, confruntîndu-se cu un Parkinson despre care nu aveam habar pînă de curînd. Imediat a venit și comunicatul oficial, din partea soției lui Ozzy, Sharon, care în emisiunea pe care o realizează la un post de radio a precizat că Ozzy suferă de o formă foarte ușoară de Parkinson pe care o ține sub control de mai multă vreme și că nu este nici un motiv de îngrijorare.

Pînă una alta, bolnav sau aproape sănătos, internat sau doar ascuns, Ozzy se ține de prostii în continuare. Astfel, săptămîna trecută s-a anunțat apariția, programată pentru 10 aprilie, adică luna viitoare, a unui album intitulat, țineți-vă bine!, Jazz Sabbath! Deocamdată s-a lansat online un fel de promo, în care apar nenumărați muzicieni celebri și în care se vorbește despre… un grup numit chiar Jazz Sabbath, care ar fi înregistrat un album prin 1968, nelansat la timp din cauza îmbolnăvirii vocalistului, iar Ozzy și grupul său, intrînd în studioul ăla, au furat demo-urile, le-au plagiat și le-au transformat în imnurile rock cunoscute de toată lumea! Cică tot de acolo au furat și alt album, intitulat inițial Salad, Bloody Salad, care ulterior s-a transformat, desigur, în Sabbath, Bloody Sabbath! Parkinson cred că e cea mai blîndă maladie de care suferă Ozzy.

Fiţi sociabili!