Ovidiu Milici

Ovidiu Milici. Consilierul ALDE pentru că s-a băgat pe sub pielea şefului său de partid, deputatul Alexandru Băişanu, inventînd nişte merite de dată recente ale acestuia şi băgînd zîzanie între primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi.

 

Are cuvîntul consilierul local ALDE de Suceava Ovidiu Milici: „Îl rog pe domnul Harșovschi să nu-și mai laude șeful pe care în realitate îl uzurpează, dorind să fie candidatul PNL la Primăria Suceava susținut de o facțiune PDL”. Astfel, sucevenii au aflat că Ovidiu Milici are informaţii conform cărora viceprimarul PNL (fost PDL), Lucian Harşovschi, îl sapă pe primarul PNL (fost PDL), Ion Lungu, pentru a-i lua locul de candidat din partea PNL la alegerile din 2020. Spusele lui Ovidiu Milici trebuie că l-au bucurat pe şeful său de partid, deputatul Alexandru Băişanu, care s-a consacrat, mai ales în campaniile electorale, ca un adversar al lui Ion Lungu. Apoi, ALDE are obligaţia, conform statului coaliţiei, să bumbăcească PNL-ul şi să bage zîzanie între liderii acestuia. Şi pentru a intra şi mai bine pe sub pielea domnului Băişanu, domnul Milici a mai spus în comunicatul trimis presei: „Constat că Lucian Harșovschi, vechi membru PD, pune acum în dreptul lui Ion Lungu proiectul inițiat de deputatul ALDE Alexandru Băișanu încă în urmă cu șase ani”. Este vorba despre legea care permite trecerea Parcului Şipote la municipalitate. O fi făcut domnul Băişanu primul pas în urmă cu şase ani, dar discuţia este despre ce s-a întîmplat acum. Şi da, la iniţiativa primarului PNL, Ion Lungu, a fost iniţiat un proiect de lege care a fost scris în fază iniţială de Gelu Puiu şi care a fost sprijinit de toţi parlamentarii de Suceava, inclusiv de domnul Băişanu, legea fiind în prezent promulgată.

Deci, nu era cazul ca domnul Milici să sară în apărarea domnului Băişanu, mai ales că nu avea ce să apere şi de ce, dar şi fiindcă deputatul are şi el gură. Şi încă ce gură.   

         

                                                                            

Fiţi sociabili!