Ochelari de soare pentru autorităţile judeţene

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a anunţat că în satul Sasca Mare din comuna Cornu Luncii va fi amenajat un parc industrial, care pentru început se va întinde pe o suprafață de 7,5 hectare.

Primarul crede că parcul se va bucura de succes în rîndul investitorilor, fiindcă „zona este bine aleasă. Racordarea la energie electrică se poate face ușor, întrucît există linia de medie tensiune și mai trebuie montat doar un transformator. Apă și canalizare avem pînă la intersecția care duce spre Fălticeni și mai trebuie montate rețele pe o lungime de numai un kilometru. Dacă vom trage și gazul, ceea se va întîmpla curînd deoarece am demarat proiectul, putem spune că avem condiții ca la oraș. Pentru cei care fac producție este foarte avantajos pentru că impozitele și taxele de la țară sînt mult mai mici față de cele de la oraș”. 

Gheorghe Fron a reamintit că o firmă şi-a anunţat intenţia de a construi o fabrică de ochelari de soare din lemn de măslin.

Primii ochelari îi vor achiziţiona cei din administraţia judeţeană, care vor fi lăsaţi cu ochii în soare de investitorii care vor prefera să meargă la parcul industrial de la Cornu Luncii, în loc să facă afaceri în anunţatul parc industrial de la aeroportul de la Salcea.

Un pic de soare şi un pic de piper

Fiţi sociabili!