Obraznicilor,

Cu cît ne apropiem de cea de-a doua victorie a mea zdrobitoare în alegeri, cu atît vă obrăzniciți și uitați de respectul pe care mi-l datorați datorită funcției și ocupației mele, dar mai ales cel pe care trebuie să-l arătați față de Erste Dame (Prima Doamnă pe rumânește, cum zice genialul tenisman Iohann Tziriak, care chiar ar fi meritat să fie sas de-ai noștri după cît de deștept este), ea (pardon, Dînsa) însăși o instituție fundamentală pentru România lucrului bine făcut.

Așadar, după ce v-ați năpustit asupra mea în repetate și nenumărate rînduri, evident sub comanda și pe banii murdari ai PSD-ului, care e clar că vă plătește la negru, ca pe niște penali ce sînteți, acum ați cășunat și pe Erste Dame, adică pe doamna Georgeta, cum este cunoscută dumneaei la coaforul pe care-l frecventează. Într-un singur paragraf din infamul articol din rubrica „Tableta săptămînii” spuneți ceva corect, anume că răsturnarea spectaculoasă de scor de la precedentele prezidențiale nu s-a produs „datorită carismei și inteligenței primarului Sibiului”. Corect, cum am spus. Atunci datorită cui?, se naște fireasca întrebare. Răspunsul e la mintea cocoșului (nu și a voastră, desigur, care n-aveți d-asta nici cît nobila vietate): datorită carismei și inteligenței lui Erste Dame, adică Georgeta, dragostea mea! De aia cred că, obraznicilor!, îi doriți anchete, interogatorii, procese și condamnări. Și pentru ce? Pentru niște amărîte de case care nici măcar cît Brukenthal-ul nu-s.

Ce, bă, de alea şapte case, devenite şase, devenite cinci (că restul ni le-au furat penalii din așa zisa Justiție!) nu încăpeți voi? Păi bă, dacă nu sînteți în stare să vă procurați și voi măcar cinci, atunci faceți ca mine: însurați-vă cu cîte o doamnă Georgeta care să dea meditații cinstite, muncite, și care să cumpere case de toți banii, ca Erste Dame.

Iohannis Werner Klaus, cumpărînd haus după haus

Fiţi sociabili!