Noise 11 de azi

V-am mai spus și în anii trecuți cîte ceva despre site-urile mele favorite de informații rock, unul american (Day in Rock Report) și altul australian (Noise 11). Dacă de regulă, atunci cînd introduc în rubrica asta știri la zi, apelez la primul, pentru astăzi m-am gîndit să vă fac un rezumat al informațiilor pe care Noise 11 le prezintă în ziua cînd predau eu articolul la tipar, 1 noiembrie.

Prima dintre ele zice că John Fogerty, leader al fenomenalului grup Creedence Clearwater Revival (care spre sfîrșitul anilor ’60 scotea hituri enorme pe bandă rulantă), compozitor, printre sute de alte piese și al imnului rock „Proud Mary”, s-a hotărît să doneze către Veterans’ Village din Las Vegas o casă-container pe care a construit-o din banii pe care i-a primit integral (ca de altfel toți artiștii de pe afișul evenimentului) pentru Festivalul Woodstock 50 care, după cum bine știți, n-a mai avut loc! Tot Fogerty anunță și lansarea pe 8 noiembrie a albumului „50 Year Trip: Live at Red Rocks”, precum și a filmului concertului, a cărui premieră o va urmări alături de veteranii din Las Vegas în aceeași zi.

Același site ne anunță și că „Ricky Martin este tată pentru a patra oară”, ceea ce, mărturisesc, inițial m-a pus pe gînduri. Nefiind eu chiar fan latino, nu m-a preocupat cazul Martin foarte tare, dar din cîte știam eu, parcă ceva nu se potrivea… M-am lămurit repede: Ricky și… soțul său, Iwan Iosef, au adoptat un al patrulea copil, un băiat care se va numi Renn Martin-Iosef, după gemenii și fata pe care cei doi îi au de mai demult.

Tot de acolo am mai aflat că automobilul clasic Jaguar care a putut fi văzut în video-ul Whitesnake din 2019 intitulat „Shut Up and Kiss Me” este același din alt video, datat 1982, „Here I Go Again”. Interesant site, accesați-l.

Fiţi sociabili!