Nicoleta Bogoş

Nicoleta Bogoş. Preşedinta Asociaţiei „Licuricii fericiţi”, pentru nenumăratele proiecte umanitare pe care le desfăşoară, atît în judeţul nostru, cît şi în alte judeţe din ţară.

„Monitorul de Suceava” a tras linia după cea de-a VIII-a ediţie a Galei „Top 10 suceveni” pe care a organizat-o şi i-a ieşit că prin vînzarea de bilete, donaţii şi prin sumele oferite la licitaţii de participanţii la eveniment s-au strâns 64.945 de lei. 57.945 de lei s-au adunat doar în timpul galei. Aceşti bani sînt pentru Centrul „Licuricilor”. Este vorba de proiectul „Centru comunitar pentru persoane vulnerabile”, iniţiat de Asociaţia „Licuricii Fericiţi” din Cîmpulung Moldovenesc, condusă de  învăţătoarea Nicoleta Bogoş, unul dintre cei 10 premiaţi. Activitatea doamnei Bogoş este atît de apreciată încît aceasta a obţinut şi premiul publicului la Gala „Top 10 suceveni”.

Doamna Bogoş nu a avut timp să sărbătorească prea mult, aceasta implicîndu-se imediat într-un proiect care vizează o familie de oameni strîmtoraţi aflaţi la sute de kilometri distanţă, în localitatea braşoveană Sîmbăta de Sus. Paşii au dus-o pe Nicoleta Bogoş pînă acolo, spre norocul a patru copii şi a părinţilor lor. Aflată în vizită la mănăstirea din localitatea braşoveană, doamna Bogoş l-a întîlnit pe Raul, un băiat înfometat care şi-a spus necazul. Impresionată de povestea familiei care trăieşte într-o anexă a unui grajd, învăţătoarea, care este şi psiholog, a dat alarma pe Facebook şi astfel au început să se adune fonduri pentru construirea unei case. Inclusiv doi tineri proaspăt căsătoriţi din Popeşti-Leordeni au făcut o donaţie din banii primiţi ca dar de nuntă.

Felicitări şi mult succes în continuare doamnei Bogoş şi licuricilor fericiţi care o ajută.                                                                                              

Fiţi sociabili!