Neculai Miron

Neculai Miron. Primarul ALDE al Bosanciului, pentru că se joacă prea uşor cu vorbele în spaţiul public, acuzîndu-l pe un cetăţean al comunei că face parte dintr-un „grup infracţional de crimă organizată”.

Aţi auzit de hărţuire socială şi spirituală? Ei, o să auziţi imediat. Dar aţi auzit că un primar, şi nu un procuror sau un judecător, îi poate identifica pe membrii unui grup infracţional de crimă organizată? Ei, auziţi chiar acum de la primarul ALDE al comunei Bosanci, Neculai Miron: „Întrucît vineri la amiază (9 august – n.r.) am fost ameninţat cu bătaia în incidentul transmis live pe Facebook de către Andrei Bujorean, fiul lui Dragoş Bujorean, iar vineri (Dragoş Bujorean) a vrut să mă lovească pe la spate pe cînd eram la nuntă la Moara (fapt recunoscut în discuţia telefonică de sîmbătă); apoi ameninţat că pune interlopii pe urmele mele pentru a mă distruge pe mine, cît şi familia, jurîndu-se pe copiii lui că va face lucrul acesta, vă solicit tuturor care deţineţi înregistrări sau fragmente din înregistrări, să mi le trimiteţi în privat pentru Biroul de Investigaţii Criminale, deoarece au constituit de ani de zile un grup infracţional de crimă organizată, hărţuindu-mă social şi spiritual, sub oblăduirea unor aşa-zişi lideri religioşi, locali şi regionali. Vă mulţumesc anticipat”.

Dragoş Bujorean a declarat pentru „Adevărul” că nu-i interlop, dar a recunoscut că este în conflict cu primarul pentru că acesta a vrut să-i monteze în faţa unei proprietăţi de-ale sale un stîlp de înaltă tensiune.

Primarul se joacă prea uşor cu vorbele în spaţiul public. Prea uşor cataloghează nişte persoane. Fiind primar, domnul Miron ar trebui să fie ceva mai atent în ceea ce priveşte acuzarea şi exprimarea. Poate doar o plîngere la Poliţie sau la Parchet, domn` primar, ar fi fost suficientă.  

Fiţi sociabili!