N-aduce anu’ ce-aduce Liiceanu

Chiar pe 31 decembrie 2019 a avut loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după cum a informat Prefectura Suceava, care a anunţat şi că s-a desfăşurat o videoconferinţă cu participarea ministrului de Interne, Ion Vela.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Prefectura Suceava a invitat populaţia să se manifeste civilizat de Revelion: „Pentru desfășurarea acestor manifestări în condiții de maximă siguranță și pentru prevenirea producerii oricăror incidente nedorite se recomandă persoanelor participante să nu utilizeze petarde și să nu depăşească limitele decenţei în manifestările comportamentale. De asemenea, să ţină cont că manifestările obscene şi cele contra bunelor moravuri sînt sancţionate de lege”.

Reprezentanţii Guvernului PNL în teritoriu n-au spus-o explicit, dar cine a avut de înţeles a înţeles. Se putea folosi în voia cea bună mesajul „M**e PSD”, fiindcă acesta nu este un mesaj obscen, ci unul cît de poate de doct şi de potrivit a fi scris sau strigat oricînd, în acest sens exprimîndu-se renumitul filosof de prestigiu bucureştean Gabriel Liiceanu.

La Liiceanu şi la mulţi ani!

Fiţi sociabili!