Mulţumesc, nu vreau

Marian Andronache, susţinătorul candidatului PMP la alegerile prezidenţiale, a avut probleme din cauza candidatului PNL

Mulţumesc, nu vreau

Ce au spus oamenii cu care aţi intrat în contact despre candidatul Theodor Paleologu – a fost întrebat la Radio Top preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Suceava, Marian Andronache.

În esenţă, răspunsul viceprimarului Sucevei a fost următorul: unii nu-l cunoşteau, alţii îl ştiau şi au spus că-l apreciază şi-l votează. Şi au fost şi cetăţeni care au declarat că l-ar vota, dar nu o vor face pentru că ştiau din sondaje că nu are şanse.

Marian Andronache este unul dintre cei care ar fi în favoarea interzicerii prezentării rezultatelor sondajelor în campanii, pentru că acestea influenţează procesul electoral. Şi încă două lucruri: mulţi dintre cei întîlniţi pe stradă, în tîrguri şi oboare s-au arătat neinteresaţi de politică din motive care au legătură cu lehamitea, iar doi din trei cetăţeni au spus că nu vor să primească pliante cu Klaus Iohannis, crezînd că echipa domnului Andronache face reclamă pentru candidatul PNL. La ce scor mare a avut domnul Iohannis în judeţul Suceava, e clar că fanii liberali erau toţi acasă şi stăteau în faţa televizoarelor, aşteptînd să apară preferatul ca să-i soarbă cuvintele. Sau, mă rog, tăcerile.

O zeamă de cuvinte

Fiţi sociabili!