Mirela Adomnicăi

Mirela Adomnicăi a plecat cu eleganţă din funcţia de prefect al judeţului Suceava. Ştiind că noua guvernare o va înlocui din funcţie şi considerînd că aşa este normal, doamna Adomnicăi a solicitat noii Puteri să o demită: „Mi-am îndeplinit misiunea finală, în sensul că am organizat corespunzător alegerile prezidențiale în județul Suceava. Am reprezentat un Guvern care acum nu mai este în funcție și consider că este corect să vină un alt reprezentant la Instituția Prefectului”.

Mirela Adomnicăi n-a plecat ca de la casă pustie, ci numai după ce a pus lucrurile la punct. Cu cîteva zile înainte de a solicita să fie retrasă din funcţia de prefect, doamna Adomnicăi a organizat o conferinţă de presă în care şi-a făcut bilanţul activităţii. Mirela Adomnicăi a vorbit despre cele bune, mai mult, şi despre cele rele, mai puţin. Noi considerăm că una dintre cele mai mari reuşite ale doamnei Adomnicăi este reprezentată de regula pe care a făcut-o la Serviciul Înmatriculări Auto, acolo unde făceau ordinea, de fapt, haosul, nişte şmecheri.

La ultima şedinţă a Colegiului Prefectural pe care a condus-o, Mirela Adomnicăi a ţinut să o onoreze pe una dintre cele mai apreciate figuri publice din judeţul Suceava, stavrofora Irina Pîntescu, proinstareța Mănăstirii Voroneț, căreia i-a oferit o diplomă de excelență. Pentru doamna Adomnicăi, stavrofora reprezintă „un model de slujire și dăruire, și un exemplu de smerenie și demnitate pentru noi toți”. După acest moment, pentru care stavrofora a mulţumit, doamna Adomnicăi a anunţat că aşteaptă să-i fie luată funcţia, punînd astfel punct unei activităţi pe care a început-o pe 9 martie 2017.

Fiţi sociabili!