Mirela Adomnicăi

Mirela Adomnicăi. Prefectul judeţului Suceava, pentru că nu a acţionat energic în cazul aruncătorului de pietre de la Moldoviţa şi în cel al ursoaicei care se plimba nestingherită prin municipiul Cîmpulung Moldovenesc.

Aproape o săptămînă le-a luat poliţiştilor suceveni să-l reţină pentru 24 de ore pe individul care a pus în pericol integritatea a aproximativ 200 de persoane care se plimbau cu mocăniţa de la Moldoviţa. Este vorba despre localnicul care a încercat să blocheze trenul cu maşina sa, dar şi punînd bolovani pe calea ferată, care a aruncat cu pietre în mocăniţă şi care, de nervi, a tăiat cauciucurile de la 10 maşini ale turiştilor.

Prefectul Sucevei, Mirela Adomnicăi, care adoră să se afişeze alături de reprezentanţi ai instituțiilor cu uniforme şi cu stele nu s-a învrednicit să organizeze imediat o conferinţă de presă în care să le ceară poliţiştilor să fie necruțători în ceea ce-l priveşte pe individul de la Moldoviţa. Cu chiu cu vai am găsit o declaraţie a doamnei Adomnicăi în „Monitorul”, în care spunea că urmăreşte cu atenţie cazul. Fleoşc!

O ursoaică a băgat spaima în locuitorii municipiului Cîmpulung Moldovenesc, plimbîndu-se nestingherită pe străzi. De vineri, 22 iunie, şi pînă joi, 27 iunie, nu se întîmplase nimic concret, în afară de ieşirea poliţiştilor şi jandarmilor în stradă noaptea, pentru a aprinde lanterne şi a face gălăgie ca să sperie animalul, şi de o şedinţă la Primărie. Într-o intervenţie telefonică la Radio Top, joi, 27 iunie, primarul Mihăiţă Negură spunea că autorităţile locale au făcut tot ce le permite legea şi că aşteaptă în continuare intervenţia celor care ar fi putut scăpa oraşul de prezenţa ursoaicei. Domnul Negură şi-a exprimat nemulțumirea faţă de Instituţia Prefectului, care ar fi trebuit să-i impulsioneze pe cei la care se afla cheia rezolvării problemei.

Pentru că nu s-a implicat mai cu talent în cazul Moldoviţa şi în cazul Cîmpulung, conducătoarea Prefecturii Suceava, Mirela Adomnicăi, este Jupânul de Pardon al săptămînii.  

Fiţi sociabili!